Άνοδος και τελευταία προσπάθεια για τον Παύλο Κοντίδη

Άνοδος και τελευταία προσπάθεια για τον Παύλο Κοντίδη

 

 

 

Άνοδος και τελευταία προσπάθεια για τον Παύλο Κοντίδη

Στην έβδομη θέση  (44 βαθμοί) στη γενική κατάταξη ανέβηκε ο Παύλος Κοντίδης με τη συμπλήρωση των διαδρομών της σημερινής προτελευταίας μέρας (Σάββατο  13 Ιουνίου 2016)  του «ISAF Sailing World Cup Weymouth and Portland» που διεξάγεται στην Αγγλία και συμπληρώνεται την Κυριακή (14 Ιουνίου 2015).

 

Έγιναν τρεις διαδρομές,  ενώ την Παρασκευή δεν έγινε καμία,  λόγω της χαμηλής έντασης του ανέμου. Θετική ήταν η παρουσία του Παύλου Κοντίδη και είχε ως αποτέλεσμα την άνοδο του στη γενική  κατάταξη, κατά τέσσερις θέσεις. Ο  Κύπριος αθλητής, στην πρώτη διαδρομή πήγε πολύ καλά και πήρε την 3η θέση, ενώ στη δεύτερη έκανε την καλύτερη του παρουσία στη διοργάνωση, κατατασσόμενος στην  πρώτη θέση. Στην τρίτη διαδρομή πήρε την 13η θέση.

 

Την Κυριακή (14 Ιουνίου 2015)  διεξάγεται η διαδρομή  των μεταλλίων, (λαμβάνουν μέρος οι πρώτο δέκα αθλητές  στη γενική κατάταξη), όπου ο Παύλος Κοντίδης θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να πλασαριστεί σε  όσο το δυνατό ψηλότερη θέση.

 

Στην πρώτη θέση στη  γενική κατάταξη είναι ο Σουηδός Γέσπερ Στάλειμ(29 βαθμοί), στη δεύτερη ανέβηκε ο Κροάτης Τόντσι Στιπάνοβιτς ( 30 βαθμοί) και στην τρίτη ο Αυστραλός Μάθιου Βερν (33 βαθμοί).

http://cysaf.org.cy