ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΝΤΙΔΗΣ ΜΕΝΤΕΜΠΛΙΚ

ΔΕΛΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΝΤΙΔΗΣ ΜΕΝΤΕΜΠΛΙΚΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΝΤΙΔΗΣ ΜΕΝΤΕΜΠΛΙΚ

Νέα αγωνιστική υποχρέωση ενόψει, για τον πρωταθλητή μας, Παύλο Κοντίδη. Θυμίζουμε ότι η χρονιά που διανύουμε, είναι προολυμπιακή και κάθε αγωνιστική υποχρέωση, είναι γιαυτόν σημαντική.
Σε κάθε διοργάνωση που λαμβάνει μέρος, ειδικά σε αυτή την περίοδο, στοχεύει στη διατήρηση της αγωνιστικής του κατάστασης, αλλά και ετοιμότητας σε ψηλό επίπεδο. Ένας χρόνος μένει για την Ολυμπιάδα του Ρίο. Η ώρα της μεγάλης πρόκλησης, όλο και πλησιάζει.
Σήμερα Τρίτη (26 Μαΐου), ρίχνεται στη μάχη στη διοργάνωση «Delta Lloyd Regatta», που πραγματοποιείται στο Μέντεμπλικ στην Ολλανδία και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 του μήνα. Η σημαντική αυτή διεθνής διοργάνωση, που διεξάγεται για 31η φορά, συγκεντρώνει αθλητές από 70 χώρες και περισσότερα από 700 σκάφη διαφόρων ολυμπιακών κατηγοριών. Με βάση τις εκτιμήσεις των διοργανωτών, η φετινή συμμετοχή αθλητών θα είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της διοργάνωσης.
Ο Παύλος Κοντίδης πήγε στην Ολλανδία από την Κροατία, όπου μετέβη από την πρώτη του τρέχοντα μήνα για να προετοιμαστεί για τη διεθνή αυτή διοργάνωση, η οποία είναι η τρίτη που λαμβάνει μέρος αυτήν τη χρονιά. Προηγήθηκαν, η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της ISAF σε Μαϊάμι (ΗΠΑ) τον περασμένο Ιανουάριο και Ιερ (Γαλλία), τον περασμένο Απρίλιο. Στόχος του, πρωταθλητή μας, (όπως άλλωστε σε κάθε διοργάνωση που λαμβάνει μέρος) είναι η κατάληψη θέσης στο βάθρο, με προτίμηση την κορυφή.

http://cysaf.org.cy/?lang=EL