Επιτυχές σεμινάριο για Εθνικούς Κριτές

Επιτυχές σεμινάριο για Εθνικούς ΚριτέςΕπιτυχές σεμινάριο για Εθνικούς Κριτές
Με μεγάλη επιτυχία, στέφθηκε το σεμινάριο για Εθνικούς Κριτές, που έγινε το τριήμερο 1-3 Μαΐου στο Κέντρο Ιστιοπλοϊκών Αγώνων του ΚΟΑ, στη Λεμεσό.
Το σεμινάριο διοργανώθηκε από την Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, με τη στήριξη του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας( ISAF).
Εισηγητής του σεμιναρίου, ήταν ο Γάλλος εκπαιδευτής της ISAF Μπερνάρντ Μπονέ. Να σημειωθεί ότι ο κ. Μπονέ έχει διοριστεί από την Διεθνή Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας ως Πρόεδρος των κριτών για την Ολυμπιάδα του 2016.
Το σεμινάριο παρακολούθησαν οι 13 άτομα με αρκετή εμπειρία στη διοργάνωση ιστιοπλοϊκών αγώνων και με γνώση στους κανονισμούς Οι δε συμμετέχοντες υποβλήθηκαν σε τεστ και οι επιτυχόντες θα λάβουν τον τίτλο του Εθνικού Κριτή.
Το σεμινάριο να σημειωθεί ότι ήταν αρκετά υψηλού επιπέδου και διάρκειας 24 ωρών.
Η Ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία ευελπιστεί στη ανέλιξη των κριτών αγώνων σε σε επίπεδα εφάμιλλα των διεθνών κριτών και μέσα από διαρκή εκπαίδευση να τους αναδείξει σε διεθνείς.
Η ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία εκφράζει τις ευχαριστίες της στο ΚΟΑ και στη Διεθνή Ομοσπονδία για την στήριξη τους στην διοργάνωση του Σεμιναρίου.

http://cysaf.org.cy/?lang=EL