Η Πολωνία έφερε άλλο αέρα

Η Πολωνία έφερε άλλο αέρα

Η Πολωνία έφερε άλλο αέραΗ Πολωνία έφερε άλλο αέρα
Πλήρεις νέων και κυρίως χρήσιμων εμπειριών επέστρεψαν τα μέλη της Εθνικής ομάδας Νέων ιστιοπλοΐας που αντιπροσώπευσε την Κύπρο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων Laser 4.7 που έγινε στην Πολωνική πόλη Gdynia από τις 19 μέχρι τις 24 Ιουλίου 2015.
Δεν ήταν όμως μόνο οι εμπειρίες. Είναι και η ικανοποίηση που ένοιωσαν οι αθλητές από τα αποτελέσματα. Τηρουμένων βέβαια των αναλογιών. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι συμμετείχαν στη διοργάνωση 162 αθλητές από όλη την Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και οι καλύτεροι στην κατηγορία.
Στην Κυπριακή διεθνή συμμετοχή, αναφέρεται ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Παπαθεοχάρης: «Η εκτίμηση για τη συμμετοχή μας στη διοργάνωση κρίνεται ως πολύ θετική. Παρά το γεγονός ότι τα παιδιά αγωνίστηκαν σε εντελώς νέες συνθήκες γι’ αυτά από πλευράς ανταγωνισμού, γιατί είχαν να αντιμετωπίσουν πολύ ποιοτικούς αντιπάλους, έδειξαν με την εμφάνιση τους αλλά και την προσπάθεια που κατέβαλαν ότι έχουν πολλές δυνατότητες. Έχουν επίσης, μέσα από τη συμμετοχή τους, αποκοιμίσει πολύ χρήσιμες εμπειρίες που θα τους φανούν χρήσιμες. Αυτά τα δυο στοιχεία είναι πιστεύω πολύ σημαντικά και μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι ιστιοπλόοι μας πάνε πια με άλλο αέρα στις μελλοντικές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις».
Αποτελέσματα
Αδαμάντιος Διαμαντής (ΝΟΛ), 60/162, 6/54 αργυρός στόλος
Ανδρέας Κυριακίδης (ΝΟΚ), 91/162,37/54, αργυρός στόλος
Παναγιώτης Παντέλας (ΝΟΚ),75/162,21/54 αργυρός στόλος
Σωτήρης Φανάρη (ΝΟΛΑ), 74/162,20/54, αργυρός στόλος
Αλέξης Παπάζογλου (ΝΟΛ), 114/162,6/54 χάλκινος στόλος
Γεωργία Κωνσταντίνου (ΝΟΚ), 28/66
Οι αθλητές χωρίστηκαν σε χρυσό αργυρό και χάλκινο στόλο με 54 αθλητές σε κάθε στόλο.

http://cysaf.org.cy/?lang=en