ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ Αρχίζει την προσπάθεια στην Κίνα

ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ Αρχίζει την προσπάθεια στην Κίνα  ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ Αρχίζει την προσπάθεια στην Κίνα

Στη μάχη του Παγκόσμιου Κυπέλλου της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ISAF) στην κατηγορία Laser ρίχνεται ξανά από την Τετάρτη 16.9. 2015 ο Παύλος Κοντίδης.
Πρόκειται για την πέμπτη έκδοση της διοργάνωσης μέσα στην τρέχουσα χρονιά. Διεξάγεται στην πόλη Τσινγκντάο της Κίνας με τη συμμετοχή 250 αθλητών από 37 χώρες και θα διαρκέσει μέχρι και τις 20 του μήνα.
Ο Κύπριος Ολυμπιονίκης, στο συγκεκριμένο χώρο, στις δυο προηγούμενες του συμμετοχές στην διοργάνωση (τις χρονιές 2013 και 2014) πήρε τη δεύτερη θέση. Θα φτάσει ψηλότερα αυτή φορά; Ας περιμένουμε και θα δούμε…
Πάντως ο πρωταθλητής μας έχει προετοιμαστεί κατάλληλα όλο αυτό το διάστημα και βρίσκεται από την περασμένη Δευτέρα στην Κίνα. Γνωρίζει πολύ καλά τις συνθήκες του χώρου διεξαγωγής των αγώνων, τις δυνατότητες των (ποιοτικών) του αντιπάλων του και βεβαίως τον έντονο συναγωνισμό που τον περιμένει.
Ο Παύλος Κοντίδης μέσα από τη συμμετοχή του στη συγκεκριμένη διοργάνωση θα έχει επίσης, άλλη μια ευκαιρία να μετρήσει ξανά δυνάμεις μέσα στην προολυμπιακή χρονιά, με το βλέμμα σταθερά στραμμένο στην Ολυμπιάδα που ολοένα και πλησιάζει.
Στην κατηγορία Laser μετέχουν 40 αθλητές.

http://cysaf.org.cy/