Πρόκληση για Κοντίδη Καριόλου

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ
«Γαλλική» Πρόκληση για Κοντίδη Καριόλου

Νέα πρόκληση ενόψει για τους Παύλο Κοντίδη και Ανδρέα Καριόλου. Αρχίζουν σήμερα (Τέταρτη 22 Απριλίου 2015) τη δύσκολη προσπάθεια τους, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας (ISAF), που διεξάγεται στη πόλη Ιερς στη Γαλλία και θα διαρκέσει μέχρι τις 26 του μήνα.
Πρόκειται για την τρίτη διοργάνωση της συγκεκριμένης σειράς, σε σύνολο έξι, που θα διοργανωθούν μέσα στην τρέχουσα χρονιά. Μια διοργάνωση, της οποίας η ιδιαιτερότητα έγκειται στο ότι σε αυτήν μετέχουν οι 40 καλύτεροι αθλητές στον κόσμο, ανά ολυμπιακή κατηγορία, με βάση τη γενική κατάταξη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας και τη θέση που κατέλαβαν στη διοργάνωση Princesa Sofía Trophy, που έγινε στην Μαγιόρκα της Ισπανίας, στις αρχές του μήνα. Συνολικά, με βάση την επίσημη ιστοσελίδα της Oμοσπονδίας, μετέχουν 600 αθλητές.
Οι δύο Κύπριοι ιστιοπλόοι έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τη διοργάνωση και έχουν ασφαλώς πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που προκύπτουν κυρίως μέσα από την ψηλή ποιότητα των συμμετεχόντων συναθλητών τους.
Ο Παύλος Κοντίδης, που προετοιμάστηκε στην Κροατία, από όπου μετέβηκε στη Γαλλία, στοχεύει μια θέση στο βάθρο στην κατηγορία Laser, με τις βλέψεις να φθάνουν και στην κορυφή. Ο Ανδρέας Καριόλου προετοιμάστηκε στην Κύπρο, ενώ έλαβε πρόσφατα μέρος στη διοργάνωση Princesa Sofía Trophy. Στοχεύει δε σε ένα πολύ καλό πλασάρισμα στην κατηγορία RSX.

Η Cyprus Sailing TV εύχεται και σε αυτή την Πρόκληση για Κοντίδη Καριόλου καλή επιτυχία!

http://cysaf.org.cy/?p=3727

http://www.sailing.org/worldcup/regattas/hyeres_2015.php

Πρόκληση για Κοντίδη ΚαριόλουΠρόκληση για Κοντίδη Καριόλου