[:el]Στο Ταλίν η Εθνική ομάδα Νέων Laser Radial[:]

Στο Ταλίν η Εθνική ομάδα Νέων Laser Radial

[:el]Στο Ταλίν η Εθνική ομάδα Νέων Laser RadialΣτο Ταλίν η Εθνική ομάδα Νέων Laser Radial

Στο Ταλίν της Εσθονίας  μεταβαίνει  η Εθνική ομάδα Νέων Laser Radial για να λάβει μέρος στο  Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Laser Radial που θα γίνει στη χώρα της Βαλτικής, από τις 9 μέχρι τις 14  Αυγούστου 2016, με τη συμμετοχή 200 περίπου αθλητών. 

Άλλη μια δύσκολη διεθνής υποχρέωση  ενόψει για την Κυπριακή Ιστιοπλοΐα. Η Εθνική ομάδα  Νέων της Κύπρου μεταβαίνει  στην Εσθονία με πλήρη επίγνωση   των συνθηκών που θα αντιμετωπίσει .  Οι αθλητές  είναι καλά προετοιμασμένοι και θα καταβάλουν όλες τους τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα  στη γενική κατάταξη.

«Συμμετέχουμε σε μια πολύ δύσκολη διοργάνωση και ξέρουμε τις συνθήκες που  θα συναντήσουμε εκεί . Έχουμε ως στόχο το πλασάρισμα στο χρυσό στόλο. Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι για την υλοποίηση του στόχου». Έτσι  σχολιάζει τη συμμετοχή στη διεθνή αυτή διοργάνωση ο προπονητής της ομάδας Γιαννάκης Παπάζογλου.

Την ομάδα απαρτίζουν οι εξής αθλητές:  Ονησίφορος Νεοφύτου, Ορέστης Γερμανός, Αλέξης Παπάζογλου, Στέλιος Καλλούσιας, Σταύρος Μακρής.

Η Κυπριακή αποστολή αναχωρεί για την Εσθονία την  Παρασκευή   (5 Αυγούστου 2016) και επιστρέφει στις 16  του ίδιου  μήνα.[:]