Χάλκινο μετάλλιο ο Παύλος Κοντίδης

Πρόκληση για Κοντίδη στο Λας Πάλμας

Χάλκινο μετάλλιο ο Παύλος Κοντίδης Χάλκινο μετάλλιο ο Παύλος Κοντίδης
Άλλη μια διεθνής τεράστια επιτυχία σημειώθηκε για τον Παύλο Κοντίδη. Ο Κύπριος ολυμπιονίκης μετά από μία καταπληκτική προσπάθεια στην κούρσα των μεταλλίων πήρε την πρώτη θέση στη σημερινή διαδρομή των μεταλλίων κάλυψε τη διαφορά 14 βαθμών από την τρίτη θέση (χθες ήταν τέταρτος, πίσω από το Γάλλο Μπαπτίς) και πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ISAF), που έληξε σήμερα Κυριακή στην πόλη Τσινγκντάο της Κίνας.
Όπως και στις δυο προηγούμενες του συμμετοχές στο ίδιο θεσμό (2014,2015,τερματισε δεύτερος) ο Κύπριος αθλητής κατάφερε και αυτήν τη φορά να ανέβει στο βάθρο και να πιστοποιήσει για μια ακόμα φορά την αξία του στο παγκόσμιο ιστιοπλοϊκό στερέωμα.
Επικοινωνήσαμε με τον αθλητή μας στην Κίνα αμέσως μετά τη νέα του μεγάλη επιτυχία. Εύχαρις, όπως ήταν φυσικό, μας είπε τα εξής: «Είναι όντως αυτή μια μεγάλη επιτυχία για μένα. Κατάφερα και πήρα την τρίτη θέση και το μετάλλιο και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Ήταν δύσκολο να τα καταφέρω με τη βαθμολογική διαφορά που είχε δημιουργηθεί την προηγούμενη μέρα αλλά τελικά τα κατάφερα. Θα έρθω στην Κύπρο (έρχεται την Τρίτη στις 10.30πμ) θα προετοιμαστώ για λίγες μέρες και μετά θα πάω στο Αμπου Ντάμπι για άλλη μια υποχρέωση. Είναι προλυμπιακή η χρονιά και είναι εντατική. Μεγάλος στόχος είναι ασφαλώς η Ολυμπιάδα».
Ο Άγγλος Λορέντζο Τσιαβαρίνι πήρε την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη, και ο Κροάτης Τόντσι Στιπάνοβιτς τερμάτισε δεύτερος.

http://cysaf.org.cy/?lang=en