ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ
Αρχίζει την προσπάθεια στο Γουέιμουθ

Όσο διανύουμε την (παρούσα) προολυμπιακή χρονιά, τόσο μικραίνει η απόσταση από την Ολυμπιάδα του Ρίο. Κατά συνέπεια, κάθε αγωνιστική υποχρέωση, «μετράει» όλο και περισσότερο για τον κάθε αθλητή που θα λάβει μέρος σε αυτήν.
Ο Παύλος Κοντίδης ρίχνεται σήμερα (Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015) στη μάχη του «ISAF Sailing World Cup Weymouth and Portland» που θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Ιουνίου 2015. Η διοργάνωση είναι η τέταρτη στη σειρά (από τις 6 συνολικά) για το 2015 και θα λάβουν μέρος αθλητές από δέκα ολυμπιακές και τρεις παραολυμπιακές κατηγορίες. Στην κατηγορία Laser, λαμβάνουν μέρος 39 ιστιοπλόοι.
Στο χώρο όπου βίωσε την κορυφαία στιγμή της καριέρας του (βλέπε κατάκτηση αργυρού μεταλλίου στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου το 2012 ), ο Κύπριος αθλητής, προσδοκεί σε μια παρουσία αντάξια της κλάσης και ποιότητας του, έχοντας βέβαια πολύ καλά στο μυαλό, ότι έχει να αντιμετωπίσει μεγάλο ανταγωνισμό, αφού έχει να παραβγεί με πολύ γνώριμους του μεν, εξαιρετικούς και απαιτητικούς αντιπάλους δε, όπως τους Αυστραλούς Τομ Μπάρτον Μάθιου Βέρν, τον Κροάτη Τόντσι Στιπάνοβιτς, τον Γερμανό Φίλιπ Μπουλ και τον οικοδεσπότη Νικ Τόμσον.
Ο Κύπριος αθλητής είναι εγκατεστημένος στο Γουέιμουθ από την περασμένη Πέμπτη για την τελική φάση της προετοιμασίας του για τη διοργάνωση, με παράλληλη προσπάθεια εξοικείωσης με τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στο συγκεκριμένο χώρο τέλεσης των αγώνων (εναλλασσόμενο ρεύμα, θαλάσσια «φουσκώματα»).

http://cysaf.org.cy/?lang=EL