ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ATHENS EUROLYMP WEEK

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΣΤΟ ATHENS EUROLYMP WEEK

Τέσσερις χώρες έχουν δηλώσει μέχρι τώρα συμμετοχή στο φετινό ATHENS EUROLYMP WEEK, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν από 2 έως 8 Μαρτίου. Πρόκειται για την Ουκρανία, την Κροατία, την Τουρκία και την Κύπρο, ενώ αναμένονται συμμετοχές κι από άλλες χώρες.
Τους αγώνες διοργανώνει η ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία σε συνεργασία με έξι ομίλους. Στην πρώτη φάση από 2 έως και 4 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι αγώνες των διεθνών κατηγοριών Όπτιμιστ, 420, Λέιζερ 4,7 και Techno και από 4 έως και 8 Mαρτίου θα γίνουν οι ολυμπιακές και παραολυμπιακές κατηγορίες, δηλαδή 470 ανδρών – γυναικών, Λέιζερ Στάνταρντ, Λέιζερ Ράντιαλ, RSX ανδρών – γυναικών, Nacra, Hansa 2,3 και 2,4 mr.

Πιο συγκεκριμένα ο Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης θα διοργανώσει τα Όπτιμιστ, ο Ν.Ο.Τ.Κ τα 420, ο Ν.Ο. Καλαμακίου τα Λέιζερ 4,7, ο Ν.Α.Ο.Β.Β. τα RSX ανδρών – γυναικών και τα Techno, ο Ν.Ο.Π.Φ τα 470 ανδρών – γυναικών, τα 49er και τα ΦΙΝΝ και ο ΝΟΕ τα Λέιζερ Στάνταρντ, τα Λέιζερ Ράντιαλ, τα Nacra, τα Hansa 2,3 και τα 2,4 mr.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα όλων των αθλητών μπορείτε να τα δείτε στο site της ομοσπονδίας ( www.eio.gr).

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ

Be the first to comment

Αφήστε το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Translate »