Δυο πρωτιές για Κοντίδη

Δυο πρωτιές για Κοντίδη

Δυο πρωτιές για  ΚοντίδηΔυο πρωτιές για Κοντίδη

 

Στην  πέμπτη θέση στη γενική κατάταξη, ανέβηκε  ο Παύλος Κοντίδης μετά τη συμπλήρωση των διαδρομών της πέμπτης μέρας (Δευτέρα 16.5.2016)  στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Laser 2016, που διεξάγεται στο κόλπο Μπαντέρας, στο Μεξικό και θα διαρκέσει μέχρι τις 18 του τρέχοντα μήνα.

 

Ο Κύπριος πρωταθλητής είχε δυο φανταστικές διαδρομές  όπου πήρε και στις δυο την πρώτη θέση, πραγματοποιώντας παράλληλα την καλύτερη του εμφάνιση κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Έδειξε  ζηλευτή σταθερότητα και άφησε πίσω όλους τους αντίπαλους και στις δυο διαδρομές.

 

Η πρώτη διαδρομή έγινε με άνεμο χαμηλής έντασης,  η δε δεύτερη  με δυνατότερο άνεμο. Κέρδισε και τις δυο ιστιοδρομίες με διαφορετικές συνθήκες, γεγονός που δείχνει το επίπεδο αλλά και την ετοιμότητα του, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι η σωστή τακτική είναι αυτή που κερδίζει. Ο ίδιος μετά τις διαδρομές δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, πολύ ικανοποιημένος  από την προσπάθεια του.

Προηγείται στη γενική κατάταξη ο Άγγλος Νικ Τόμσον δεύτερος  ο Γάλλος Ζαν Μπαπτίστ  Μπερνάζ και τρίτος είναι ο Βραζιλιάνος  Ρόμπερτ Σέιντ.

Translate »