Δύσκολη αποστολή στην Ολλανδία

Δύσκολη αποστολή στην Ολλανδία

Δύσκολη αποστολή στην Ολλανδία  Δύσκολη αποστολή στην Ολλανδία
Άλλη μια διεθνής εκπροσώπηση της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και της Κυπριακής ιστιοπλοΐας γενικότερα, βρίσκεται επί θύραις.

Οι Κύπριοι αθλητές Παναγιώτης Ιορδάνου και Μιχάλης Παναγιώτου (αμφότεροι ανήκοντες στο Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού) μετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser Standard και Laser Radial (U21) που θα διεξαχθεί στην πόλη Μέντεμπλικ της Ολλανδίας από τις 17 μέχρι τις 22 Αυγούστου 2015. Οι δυο νεαροί ιστιοπλόοι που μετέχουν στη κατηγορία Laser Standard, έχουν να επιτελέσουν μια πολύ δύσκολη αποστολή, αφού θα συναγωνιστούν τους καλυτέρους αθλητές στην κατηγορία. Μετέχουν στην κατηγορία 155 αθλητές.

«Πάμε στην Ολλανδία, γνωρίζοντας πάρα πολύ καλά το επίπεδο των αθλητών που λαμβάνουν μέρος καθώς επίσης και τον πολύ ψηλό βαθμό δυσκολίας που έχουν να αντιμετωπίσουν οι δυο αθλητές μας», λέει ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Ιορδάνου , που καταλήγει: «Έχουν και οι δυο προετοιμαστεί κατάλληλα όλον αυτόν τον καιρό και θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για ένα όσο το δυνατό καλύτερο πλασάρισμα στη γενική κατάταξη».
Η αποστολή αναχωρεί για την Ολλανδία την Παρασκευή (14 Αυγούστου).

http://cysaf.org.cy/