Επάξια εκπροσώπηση 

Αναστροφή ΤΑΚ

Επάξια εκπροσώπηση Επάξια εκπροσώπηση από την Εθνική ομάδα optimist

Εξαιρετική παρουσία σημείωσε η Εθνική ομάδα Κύπρου στην κατηγορία optimist που συμμετείχε στο κύπελλο Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου – «Νικόλαος Σαρικαβάζης» που διοργάνωσε ο ομώνυμος Ναυτικός Όμιλος από τις 20 μέχρι τις 22 Νοεμβρίου 2015. Συμμετείχαν στη διοργάνωση 210 αθλητές από ένα σημαντικό αριθμό περιφερειών από όλη την Ελλάδα.

Η κυπριακή ομάδα, ανταγωνιζόμενη με αθλητές ψηλού επιπέδου, σημείωσε πολύ καλές επιδόσεις και έδειξε ακόμη μια φορά ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά στη βάση του αθλήματος, από αθλητές και προπονητές, γεγονός που δείχνει προοπτική για το μέλλον. Σημειώνεται ότι οι αγώνες έγιναν κάτω από ισχυρούς ανέμους, που την τελευταία μέρα των αγώνων ξεπέρασαν τα 25 knots.

Στην κατηγορία αγοριών ο Πάνος Κωνσταντίνου (Ν.Ο. Αμμοχώστου) πήρε την πέμπτη θέση (8ος στη γενική), ενώ ο Απόστολος Αποστολίδης (Ν.Ο.Λεμεσού) την 17η θέση (27ος στη γενική κατηγορία ). Στην κατηγορία κοριτσιών η Άννα Νεοφύτου (Ν.Ο. Αμμοχώστου) πήρε την πέμπτη θέση, ενώ στη γενική κατηγορία κατατάγηκε 15η . Η Σταύρη Τοτού (Ν.Ο. Αμμοχώστου) πήρε την 6η θέση, ενώ στη γενική κατατάγηκε 18η. Στη γενική κατηγορία (αγόρια κορίτσια) ο αριθμός των συμμετοχών έφτασε στις 89.

Ο Ορέστης Αποστολίδης (Ν.Ο.Λεμεσού) στην κατηγορία παίδων πήρε την 46η θέση, ενώ κατατάγηκε στην 68η στη γενική (σύνολο 121 αθλητές και αθλήτριες).

Την ομάδα συνόδευε το μέλος του ΔΣ της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας Στέλιος Χαραλάμπους, ενώ οι προπονήσεις κατά την παραμονή των ιστιοπλόων στο Παλαιό Φάληρο έγιναν υπό την επίβλεψη του Ελλαδίτη προπονητή Γιάννη Καβαρλίγκου.

http://cysaf.org.cy/

Translate »