Η ΚΙΟ συγχαίρει τον Παύλο Κοντίδη

Η ΚΙΟ συγχαίρει τον Παύλο Κοντίδη

Η ΚΙΟ συγχαίρει τον Παύλο Κοντίδη   Η ΚΙΟ συγχαίρει τον Παύλο Κοντίδη
Ακόμη μια τεράστια διεθνή επιτυχία χάρισε στον Κυπριακό αθλητισμό, ο Ολυμπιονίκης Παύλος Κοντίδης, επιβεβαιώνοντας ξανά την επιφανή του θέση ανάμεσα στην ελίτ της Παγκόσμιας Ιστιοπλοΐας.
Η επιτυχία αυτήν τη φορά σημειώθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ISAF), όπου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο. Η διοργάνωση έγινε στο Αμπου Ντάμπι, από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι την 1η Νοεμβρίου 2015.
Στην τελική αυτή διοργάνωση του θεσμού, μετείχαν οι καλύτεροι είκοσι αθλητές στην κατηγορία, με βάση την κατάταξη τους σε όλη τη σειρά της διοργάνωσης.
Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, συγχαίρουν θερμότατα τον Παύλο Κοντίδη, την οικογένεια του και όλη την προπονητική του ομάδα, για τo νέο αυτό σημαντικό επίτευγμα που προβάλλει το άθλημα της ιστιοπλοΐας, τον Κυπριακό αθλητισμό αλλά και την Κύπρο γενικότερα. Του εύχονται δε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στη συνέχεια της αθλητικής του διαδρομής.
Ο επόμενος μεγάλος σταθμός της διαδρομής του είναι η Ολυμπιάδα του Ρίο, το ερχόμενο καλοκαίρι. Είμαστε σίγουροι ότι ο πρωταθλητής μας θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για να φανεί συνεπής και σε αυτό το μεγάλο ραντεβού, επαναλαμβάνοντας τον άθλο της Ολυμπιάδας του Λονδίνου.

http://cysaf.org.cy/?lang=en

Translate »