Η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΑΓΑΠΗΣ

Η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΑΓΑΠΗΣΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΑΓΑΠΗΣ
άνοιξε πανιά
από την Πάφο

 

 

 

Η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΑΓΑΠΗΣ – ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ, άνοιξε πανιά από την Πάφο το Σάββατο 11 Ιουλίου 2015. Την ΗΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΑΓΑΠΗΣ – ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ διοργάνωσε ο Επίτροπος Εθελοντισμού και ΜΚΟ και ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού με Μέγα Χορηγό τον ΟΠΑΠ Κύπρου. Οι εκδηλώσεις έγιναν στο Κάστρο-Λιμανάκι της Πάφου, στην παρουσία του Επιτρόπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ Γιάννη Γιαννάκη, του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος, της Προέδρου του ΚΟΑ Δρ Κλέας Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα, του Διευθύνοντα Σύμβουλου της ΟΠΑΠ Κύπρου Δημήτρη Αλετράρη, της Αγάθης Μανναρίδου, καθώς επίσης Πολιτειακών, Τοπικών και Αθλητικών παραγόντων. Ξεχωριστή ήταν η παρουσία των κορυφαίων αθλητών προτύπων, του Ολυμπιονίκη στην Ιστιοπλοΐα Παύλου Κοντίδη και του πρωταθλητή στην Σκοποβολή Γιώργου Αχιλλέως. Παρούσα και η Μαρία Παπαδοπούλου Πρέσβειρας Fair Play – Ευ Αγωνίζεσθαι. Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Επίτροπος Εθελοντισμού και ΜΚΟ, η Πρόεδρος του ΚΟΑ, η εκπρόσωπος της ΟΠΑΠ Κύπρου ο Δήμαρχος Πάφου και ο Πρόεδρος του ΠΑΦΟΣ 2017 Χρίστος Πατσαλίδης. Παρουσιάστηκε καλλιτεχνικό, χορευτικό πρόγραμμα και αθλητικές επιδείξεις.

 

 

 

Η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΑΓΑΠΗΣ
Η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΑΓΑΠΗΣ
Η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΑΓΑΠΗΣ
Η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΑΓΑΠΗΣ
Η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΑΓΑΠΗΣ

Η Λάρνακα τίμησε
την ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΑΓΑΠΗΣ

Την Κυριακή 12 Ιουλίου 2015, το μεσημέρι, είχε και η Λάρνακα την τιμητική της στην εκδήλωση ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΑΓΑΠΗΣ – ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ που διοργάνωσε ο Επίτροπος Εθελοντισμού και ΜΚΟ και ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού με Μέγα Χορηγό τον ΟΠΑΠ Κύπρου. Οι εκδηλώσεις στη Λάρνακα έγιναν στην Παραλία των Φοινικούδων, στην παρουσία του Επιτρόπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ Γιάννη Γιαννάκη, του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Λουρουτζιάτη, της Προέδρου του ΚΟΑ Δρ Κλέας Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα, του μέλους του Δ.Σ. της ΟΠΑΠ Κύπρου Πάμπου Χρίστου, των Μελών του Δ.Σ. του ΚΟΑ Τάσου Προκοπίου και Άντρης Σιάλου, καθώς επίσης Πολιτειακών, Τοπικών και Αθλητικών παραγόντων. Ξεχωριστή ήταν η παρουσία των κορυφαίων αθλητών προτύπων Άντρης Ελευθερίου και Ανδρέα Χάσικου (Σκοποβολή), Νίκανδρος Στυλιανού ( Στίβος), Αντώνης Αντωνίου, Ιωάννης Νεάρχου (μεταμοσχευμένοι αθλητές), Ελπίδα Χατζηβασιλείου, Κυριάκος Τσιουπανής (αθλητές με αναπηρία).
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Επίτροπος Εθελοντισμού και ΜΚΟ, η Πρόεδρος του ΚΟΑ, το Μέλος του ΔΣ της ΟΠΑΠ Κύπρου και ο Δήμαρχος Λάρνακας.
Παρουσιάστηκε καλλιτεχνικό, χορευτικό πρόγραμμα και αθλητικές επιδείξεις από μέλη του προγράμματος ΑΓΟ και του Ανοικτού Σχολείου του Δήμου Λάρνακας.

Η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΑΓΑΠΗΣ
Η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΑΓΑΠΗΣ
Η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΑΓΑΠΗΣ
Η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΑΓΑΠΗΣ

 

Η αποθέωση του Εθελοντισμού
και Αθλητισμού στην Αγία Νάπα

ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΔΕΟΝΤΩΣ ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΑΓΑΠΗΣ-ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ

Καταπληκτικό ήταν το φινάλε των διήμερων (11-12/7) εκδηλώσεων ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΑΓΑΠΗΣ – ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ, που διοργάνωσε ο Επίτροπος Εθελοντισμού και ΜΚΟ και ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού με Μέγα Χορηγό την ΟΠΑΠ Κύπρου. Οι εκδηλώσεις στην Αγία Νάπα έγιναν στο Λιμανάκι, στην παρουσία του Επιτρόπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ Γιάννη Γιαννάκη, του Μέλους του Δ.Σ. του ΚΟΑ Ηρόδοτου Ηροδότου, του Δημάρχου Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος, οι οποίοι χαιρέτησαν την εκδήλωση. Παρευρέθηκαν επίσης ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΚΟΑ Φίλιππος Σοφοκλέους, καθώς και Πολιτειακοί, Τοπικοί και Αθλητικοί παράγοντες. Ξεχωριστή ήταν η παρουσία των κορυφαίων αθλητών προτύπων, Παναγιώτας Ανδρέου, Αντώνη Ανδρέου (Σκοποβολή), Νίκανδρου Στυλιανού (Στίβος) και Ελπίδας Χατζηβασιλείου, Κυριάκου Τσιουπανή (Αθλητές με Αναπηρία), που αποθεώθηκαν από τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ήταν φανταστικό, με χορό, τραγούδια και γυμναστικέ ασκήσεις.

Η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΑΓΑΠΗΣ
Η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΑΓΑΠΗΣ
Η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΑΓΑΠΗΣ
Η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΑΓΑΠΗΣ
Η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΑΓΑΠΗΣΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΑΓΑΠΗΣ