ΚΟΝΤΙΔΗΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΚΟΝΤΙΔΗΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΚΟΝΤΙΔΗΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Η καταπληκτική σημερινή παρουσία του Παύλου Κοντίδη στη διαδρομή των μεταλλίων τον ανέβασε στην πρώτη θέση, όμως του έφερε ταυτόχρονα και μια πίκρα, γιατί αυτή του η εμφάνιση, που συνοδεύτηκε μάλιστα από μια εύκολη νίκη, δεν στάθηκε αρκετή για να τον φέρει στην πρώτη τριάδα της γενικής κατάταξης.
Ο Κύπριος Ολυμπιονίκης κατατάγηκε στην τέταρτη θέση στη γενική κατάταξη στο «ISAF Sailing World Cup Weymouth and Portland» που συμπληρώθηκε σήμερα (Κυριακή 14 Ιουνίου) στην Αγγλία. Θυμίζουμε ότι στο συγκεκριμένο χώρο ο πρωταθλητής μας είχε κερδίσει τη αργυρό μετάλλιο στη Ολυμπιάδα του 2012.
Στη σημερινή του προσπάθεια ο Παύλος Κοντίδης, ήταν κυριολεκτικά άψογος. Έκανε πολύ καλή εκκίνηση και με θαυμαστή σταθερότητα και αυτοσυγκέντρωση οδήγησε την διαδρομή από την αρχή μέχρι το τέλος, χωρίς να επιτρέψει σε κανένα από τους αντιπάλους του να τον απειλήσει σε κανένα σημείο της διαδρομής.

Ο Κύπριος πρωταθλητής συγκέντρωσε συνολικά 46 βαθμούς, μένοντας τρεις βαθμούς πίσω από τον τρίτο στη γενική κατάταξη, τον Κροάτη Τόντσι Στιπάνοβιτς. Το χρυσό μετάλλιο, πήρε ο Γερμανός Φίλιπ Μπουλ (39 βαθμοί) και το αργυρό, ο Αυστραλός Μάθιου Βερν, με ένα μόλις βαθμό διαφορά (40).

http://cysaf.org.cy/?lang=EL

http://www.pavloskontides.com.cy/