Παλέρμο, η νέα πρόκληση για Ανδρέα Καριόλου

Παλέρμο, η νέα πρόκληση για Ανδρέα Καριόλου

Παλέρμο, η νέα πρόκληση για Ανδρέα Καριόλου

Ο Παύλος Κοντίδης συμπλήρωσε την υποχρέωση του στο «ISAF Sailing World Cup Weymouth and Portland», που έγινε στην Αγγλία και συμπληρώθηκε στις 14 Ιουνίου 2015, κατατασσόμενος στην τέταρτη θέση στη γενική κατάταξη.
Σειρά τώρα παίρνει ο Ανδρέας Καριόλου. Η προολυμπιακή αυτή χρονιά, είναι ιδιάζουσας σημασίας για του δυο Κύπριους ιστιοπλόους, που διανύουν πρόγραμμα προετοιμασίας Ολυμπιάδας. Θυμίζουμε ότι η ιστιοπλοΐα είναι το πρώτο άθλημα στην Κύπρο που εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα του Ρίο.
Προ των πυλών λοιπόν μιας νέας διεθνούς αγωνιστικής υποχρέωσης βρίσκεται ο Ανδρέας Καριόλου. Πρόκειται για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην κατηγορία RSX που θα λάβει χώρα στην Ιταλική πόλη Παλέρμο, από τις 20 μέχρι τις 27 Ιουνίου 2015.
Σε αυτή τη διεθνή διοργάνωση, ο Κύπριος ιστιοπλόος θα «μετρήσει» δυνάμεις, βαθμό ετοιμότητας, αλλά και… αντίπαλους, αγωνιζόμενος απέναντι στους καλύτερους αθλητές στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Η τελευταία διοργάνωση που μετείχε ο Κύπριος αθλητής ήταν το Princesa Sofía Trophy, που έγινε Ακρωτήρι της Πάλμα στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, από τις 30 Μαρτίου μέχρι τις 4 Απριλίου. Στο μεσοδιάστημα των δυο αγωνιστικών του υποχρεώσεων, συνέχισε την προετοιμασία του. Από την περασμένη Παρασκευή βρίσκεται στο Παλέρμο για τα την τελική φάση της προετοιμασίας του ενόψει της επικείμενης συμμετοχής του στη διοργάνωση, όπου προσδοκεί να φτάσει, όσο το δυνατό ψηλότερα.

http://cysaf.org.cy/?lang=EL