Στην ένατη θέση ο Παύλος Κοντίδης

        Στην ένατη θέση ο Παύλος ΚοντίδηςΣτην ένατη θέση ο Παύλος Κοντίδης

Στην ένατη θέση βρίσκεται ο Παύλος Κοντίδης, με τη συμπλήρωση της δεύτερης μέρας των διαδρομών (τέσσερις στο σύνολο) του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (στην κατηγορία Laser) που διεξάγεται στο Αμπου Ντάμπι (την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων) και θα διαρκέσει μέχρι την πρώτη Νοεμβρίου.

Ο Κύπριος πρωταθλητής πήρε στις διαδρομές της Παρασκευής (30.10.2015) την εντέκατη και όγδοη θέση αντίστοιχα, ενώ το Σαββάτο συνεχίζει με άλλες δυο διαδρομές, προσδοκώντας σε ψηλότερο πλασάρισμα στη γενική κατάταξη. Σημειώνεται ότι οι διαδρομές διεξάγονται τις πρωινές ώρες, γιατί το απόγευμα η ένταση του ανέμου μειώνεται.
Πρώτος στη γενική κατάταξη στη διοργάνωση, όπου θυμίζουμε ότι μετέχουν οι 20 καλύτεροι αθλητές στην κατηγορία, είναι ο Αυστραλός Τομ Μπάρτον, δεύτερος ο Βραζιλιάνος Ρόμπερτ Σέιντ και τρίτος ο Άγγλος Νικ Τόμσον.

 

Πρώτος στη γενική  κατάταξη στη διοργάνωση, όπου θυμίζουμε ότι μετέχουν οι 20 καλύτεροι αθλητές στην κατηγορία, είναι ο Αυστραλός Τομ Μπάρτον, δεύτερος ο Βραζιλιάνος Ρόμπερτ Σέιντ και τρίτος ο Άγγλος Νικ Τόμσον.

http://cysaf.org.cy/