Σχολή Ιστιοπλοΐας Ναυσιπλοΐας Μπλε Ποσειδών

 

 

 

   1. Έχω ηλικία άνω των 18 ετών.
  2. Έχω αρτιμέλεια και γνωρίζω κολύμβηση.
  3. Αν έχει διαπιστωθεί από ιατρικές εξετάσεις ότι πάσχω από επιληψία, ιλίγγους, άσθμα, διαβήτη, στηθάγχη καρδιακές παθήσεις, αλλεργίες ή οποιαδήποτε άλλη σοβαρή ασθένεια οφείλω να ενημερώσω την σχολή.
  4. Θεωρώ τον εαυτό μου ικανό να μετάσχει στην άθληση ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης.
  5. Το Προσωπικό εκπαίδευσης δεν φέρει ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημά μου ήθελε συμβεί κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής μου στα σκάφη της σχολής και επιβαίνω στο σκάφος με δική μου ευθύνη.
  6. Αν απουσιάσω πάνω από το 1/3 των ωρών της θεωρίας και το 1/4 της πρακτικής άθλησης, δεν έχω δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις. Οι απουσίες δεν αναπληρώνονται.
  7. Αν δεν κριθώ ικανός στην πρακτική εκπαίδευση, δεν έχω δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις.
  8. Επιτρέπω στη Σχολή Ιστιοπλοΐας Ναυσιπλοΐας Μπλε Ποσειδών να κάνει χρήση του email μου για την ενημέρωσή μου σε θέματα που αφορούν την ιστιοπλοΐα.
  9. Επιτρέπω στη Σχολή Ιστιοπλοΐας Ναυσιπλοΐας Μπλε Ποσειδών να κάνει χρήση προς δημοσίευση φωτογραφιών και video στα οποία πιθανώς θα εμφανίζομαι κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.
  10. Παρέχω τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή μου για τη διακράτηση και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων, όπως ενδεικτικά (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, επάγγελμα, email, τηλέφωνα, κλπ, φωτογραφίες και βίντεο) με σκοπό να χρησιμοποιηθούν από την Σχολή Ιστιοπλοΐας Ναυσιπλοΐας Μπλε Ποσειδών και το εντεταλμένο προς αυτή προσωπικό , στα πλαίσια των καταστατικών σκοπών του και της αθλητικής δραστηριότητάς της. και υπό τους όρους που προβλέπει Η προστασία των προσωπικών δεδομένων όπως ισχύει.

  Γνωρίζω ότι:

  1. Η εισφορά φοίτησης καταβάλλεται 50% με την εγγραφή και 50% την ημέρα έναρξης των μαθημάτων. Τα χρήματα δεν επιστρέφονται σε περίπτωση οικειοθελούς διακοπής της άθλησης.
  2. Η εγγραφή ισχύει εφόσον υπάρχει θέση και εφόσον έχει καταβληθεί το 50% της εισφοράς.

  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας  info@cyprussailingtv.com

  Τηλ: 96008565

  ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN CODE: 76 0050 0301 0003 0110 7393 5601

  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: THE KEY TO SUCCESS