Διακοπές με ιστιοπλοϊκό σκάφος

Διακοπές με ιστιοπλοικό σκάφος

Διακοπές με ιστιοπλοικό σκάφος

Οι διακοπές  με σκάφος και ειδικά με ιστιοπλοϊκό, είναι μια ενασχόληση που προσφέρει εκγύμναση σε ολόκληρο το σώμα και ευεξία στο πνεύμα. Εφόσον το θέλετε, μπορείτε να συμμετέχετε στην  πλοήγηση του, μαθαίνοντας την ιστιοπλοΐα και τα μυστικά της. Η επαφή με τη θάλασσα, ανοίγει ένα μοναδικό υδάτινο κόσμο που σας περιμένει να τον εξερευνήσετε.

Οι διαφορετικοί προορισμοί, που έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε είναι πολλοί, από την μια άκρη της ελεύθερης Κύπρου στην άλλη.  Επιπλέον, το ότι η Κύπρος είναι  νησί της ανατολικής μεσογείου, σας δίνει την ευχέρεια να επιλέξετε, εκτός από την ακτογραμμή, να ταξιδέψετε την ανοιχτή θάλασσα προς Καστελλόριζο, Ισραήλ, Λίβανο κλπ..  Προορισμοί που θα σας μείνουν αξέχαστοι. Οι απάτητες παραλίες που δεν έχουν πρόσβαση από την ξηρά,

Διακοπές με ιστιοπλοικό σκάφος
Συνολικά 57 κυπριακές παραλίες είναι βραβευμένες με το διεθνές αυτό περιβαλλοντικό πρότυπο. Για το 2016.

Διακοπές με ιστιοπλοικό σκάφος

 

 

 

 

 

θα γίνουν για εσάς και τους φίλους σας, τόπος απόλαυσης και παραδεισένιας χαλάρωσης. Ενώ η ελευθερία μετακινήσεων, με μηδενικό κόστος όπου και όποτε θέλετε θα σας δώσει την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα στην κοσμική ζωή ή την ηρεμία που προσφέρει η Κύπρος. Οι ανέσεις ξενοδοχείου που διαθέτουν τα ιστιοπλοϊκά σκάφη, συνδυάζουν φιλόξενο και   πολυτελές περιβάλλον που θα σας συνεπάρει. Μαγειρική εν πλω, με θαλασσινά εδέσματα που μπορείτε να ψαρεύετε μόνοι σας και να μαγειρεύετε στην άρτια εξοπλισμένη κουζίνα του σκάφους. Με εβδομαδιαία ή δεκαπενθήμερα ταξίδια, οργανώστε εσείς το πρόγραμμά σας, ή επιλέξτε έτοιμες προτάσεις για το που και πώς θα κάνετε τις διακοπές σας. Οι προσιτές τιμές ενοικίασης – που ισοδυναμούν με το κόστος ενοικίασης ενός δωματίου ξενοδοχείου μεσαίας κατηγορίας, με το εβδομαδιαίο κόστος να αλλάζει ανάλογα με την περίοδο, το μέγεθος του σκάφους και τα  άτομα, καταρρίπτουν το μύθο ότι οι διακοπές με σκάφος είναι για λίγους.  Η πλοήγηση από καπετάνιο, θα σας ταξιδέψει με ασφάλεια, εάν δεν έχετε το απαιτούμενο δίπλωμα ιστιοπλοΐας. Καλό ταξίδι.

Διακοπές με ιστιοπλοϊκό σκάφος, τολμήστε το διαφορετικό

Διακοπές με ιστιοπλοικό σκάφος
Ακάμας

Κάθε μέρα ένας νέος προορισμός,

Διακοπές με ιστιοπλοικό σκάφος
Λιμανάκι κάτω Πάφου

-ένα νέο λιμάνι,

Λιμανάκι κάτω Πάφου
Μαρίνα Λεμεσού
Διακοπές με ιστιοπλοικό σκάφος
Μαρίνα Λάρνακας

 

μια νέα παραλία,

Διακοπές με ιστιοπλοικό σκάφος
Κόννος Πρωταράς

-μια νέα εμπειρία!·Διακοπές με ιστιοπλοικό σκάφος