[:el]Επιστρέφουν οι Έλληνες χάλκινοι Ολυμπιονίκες της ιστιοπλοΐας [:]

Επιστρέφουν οι Έλληνες χάλκινοι Ολυμπιονίκες της ιστιοπλοΐας

[:el]Επιστρέφουν οι Έλληνες χάλκινοι Ολυμπιονίκες της ιστιοπλοΐας Π. Καγιαλής και Π. Μάντης Επιστρέφουν οι Έλληνες χάλκινοι Ολυμπιονίκες της ιστιοπλοΐας

Επιστρέφουν το Σάββατο στην Αθήνα, μέσω Ρώμης, με την πτήση ΑΖ 673 και με ώρα άφιξης 11:40, οι αποστολές της ιστιοπλοΐας και του στίβου μεταξύ των οποίων και οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες Παύλος Καγιαλής και Παναγιώτης Μάντης, σύμφωνα με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Οι Μάντης και Καγιαλής κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στην ιστιοπλοΐα στην κατηγορία 470, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Οι δύο αθλητές στην medal race έμειναν στην 10η και τελευταία θέση με τους Αυστραλούς να είναι 9οι και έτσι να πέφτουν από την δεύτερη θέση στην τρίτη.

Ούτως ή άλλως το χάλκινο μετάλλιο είναι τεράστια επιτυχία για την Ελλάδα και τους δύο αθλητές και το πέμπτο στο Ρίο μετά τα δύο χρυσά της Κορακάκη και του Πετρούνια, το ασημένιο του Γιαννιώτη και το χάλκινο της Κορακάκη, αλλά και το πρώτο για την ελληνική ιστιοπλοΐα, μετά το 2008 και την τρίτη θέση στο Πεκίνο, των Μπεκατώρου, Παπαδοπούλου, Κραβαριώτη.[:]