Ιωαννίδεια

Ιστιοπλοΐα για άτομα με αναπηρία

00137ΙΟΑΝΝΙΔΕΙΑ 2015

Ο Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου (Ν.Ο.Α) οργανώνει και πάλι τον προσεχή Σεπτέμβριο, και συγκεκριμένα την περίοδο 7 – 13 Σεπτεμβρίου, 2015, τα «Ιωαννίδεια 2015», εκδηλώσεις προς τιμή του αείμνηστου Αντιπροέδρου του και Αρχιπλοίαρχου Ανδρέα Ιωαννίδη ΠΝ.

Τα «Ιωαννίδεια» έχουν καθιερωθεί ως ετήσια εκδήλωση του Ομίλου μας και πραγματοποιούνται στον Ν.Ο.Α, στη Λεμεσό, περιλαμβάνοντας ναυταθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.  Η κύρια ναυταθλητική εκδήλωση είναι ο Διεθνής Αγώνας Ανοικτής Θαλάσσης, με τεράστια και πρωτοφανή επιτυχία για τα κυπριακά δεδομένα, τόσο το 2013 όσο και το 2014, με τη συμμετοχή 30 και 35 σκαφών αντίστοιχα.

Φέτος μας δίνεται η ευκαιρία να εντάξουμε στα Ιωαννίδεια και την Πρώτη Διεθνή Regatta Optimist, για παιδιά κάτω των 15 ετών, με την συμμετοχή διεθνούς φήμης κατασκευαστή σκαφών, παρέχοντας σκάφη, και με την προοπτική οι συμμετοχές να ξεπεράσουν τις 100. Μία τέτοια εκδήλωση θα σηματοδοτήσει τη μεγαλύτερη ναυταθλητική διοργάνωση στην Κύπρο.

Όλα τα απαραίτητα έντυπα για την φετινή διοργάνωση, καθώς και οι προκηρύξεις των αγώνων βρίσκονται είδη αναρτημένα στην ιστοσελίδα μας και στη διάθεση σας.  Ευελπιστούμε στην μεγαλύτερη ναυταθλητική διοργάνωση και στην συμμετοχή και στήριξη σας.

 

http://www.famagustanauticalclub.com/index.php?option=com_content&view=article&id=177&Itemid=306&lang=gr