ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Το μεγαλύτερο ερώτημα στην προπονητική

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΟΠΤΙΜΙΣΤ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ Α’ ΦΑΣΗΣ ΕΥΒΟΙΚΟΥ ΣΕ ΟΠΤΙΜΙΣΤ ΚΑΙ ΛΕΙΖΕΡ 4,7

 

 

Με τη διεξαγωγή της δεύτερης φάσης στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο Βουλιαγμένης ολοκληρώθηκε το περιφερειακό πρωτάθλημα Αθηνών για την κατηγορία Όπτιμιστ. Ο αγώνας της πρώτης φάσης είχε διεξαχθεί στον Ν.Ο Κατοίκων Βουλιαγμένης.

 

Έτρεξαν 270 σκάφη και μετά από 10 ιστιοδρομίες και στους δύο αγώνες την πρώτη θέση κατέλαβε η Ε.Α. Γουίντερς του Ν.Ο Καλαμακίου με 14 βαθμούς. Δεύτερη ήταν η Κ. Αναστασίου του Ν.Ο.Π Φαλήρου με 20 βαθμούς και την τρίτη θέση κατέλαβε ο Κ. Πορτοσάλτε του Α.Ν.Ο. Γλυφάδας με 25 βαθμούς.

 

Ο Ν.Ο.Αρτέμιδος Σπάτων διοργάνωσε τον πρώτο αγώνα για το περιφερειακό πρωτάθλημα Ευβοϊκού στα Όπτιμιστ και τα Λέιζερ 4,7.

 

Στα Όπτιμιστ έλαβαν μέρος 74 σκάφη και μετά από 6 ιστιοδρομίες κέρδισε ο Γ. Κατσούλης του Ι.Ο.Πόρτο Ράφτη με 17 βαθμούς. Ακολούθησαν ο Α. Πετριάνος του Ν.Α.Ο. Μάτι  επίσης με 17 βαθμούς και ο Δ. Θεοφίλου του «Αλκυών» Ν.Ο. Ραφήνας με 23 βαθμούς.

 

Στα Λέιζερ 4,7 αγωνίστηκαν 37 σκάφη κι έγιναν επίσης 6 κούρσες. Πρώτος ήταν ο Α. Παπαδόπουλος του Ν.Α.Ο. Μάτι με 6 βαθμούς, δεύτερος ο Ι. Μάντης του Ν.Ο Αρτέμιδος Σπάτων με 14 βαθμούς και τρίτος ο Δ. Κανδύλης του ίδιου ομίλου με 19 βαθμούς.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙO