Συναρπαστικά νέα! Η North Sails…

Συναρπαστικά νέα! Η North Sails...

Συναρπαστικά νέα! Η North Sails… “άνοιξε πανιά’’ για την Κύπρο!

Η North Sails άνοιξε στη Λεμεσό ένα καινούργιο εργαστήρι!

Με 60χρονη πείρα στην κατασκευή ιστιοπλοϊκών  πανιών, τώρα με μεγάλη μας χαρά θα παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στους πελάτες μας στην Κύπρο, καθώς και στους περιηγητές του νησιού.

Ο βασικός λόγος πίσω από αυτή μας την απόφαση άφορα αποκλειστικά τους πελάτες μας.  Με γνώμονα την καλύτερη τους εξυπηρέτηση,  η απόφαση αυτή πάρθηκε  πολύ εύκολα.

Συναρπαστικά νέα! Η North Sails
2017 St Barths Bucket Regatta

Η αποστολή μας με το νέο μας εργαστήρι είναι να παρέχουμε εξειδικευμένη επιδιόρθωση ,συντήρηση και αναβάθμιση των  πανιών σας γρήγορα.  Γνωρίζοντας ότι τα πανιά του σκάφους σας, είτε είναι αγωνιστικά είτε τα χρησιμοποιείται  για αναψυχή, αποτελούν σημαντική επένδυση για εσάς, δεσμευόμαστε ότι θα σας βοηθήσουμε έτσι ώστε να μεγιστοποιηθεί η απόδοση και η διάρκεια ζωής τους.

Το απαράμιλλο διεθνές δίκτυο υπηρεσιών μας επιθυμεί να σας παρέχει του ιδίου υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όπου κι αν βρίσκεστε, με το άκρως εξειδικευμένο μας προσωπικό που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη.Συναρπαστικά νέα! Η North Sails

Κάθε πανί που επιθεωρείται από την North Sails περνά από εξονυχιστικό έλεγχο ειδικά σχεδιασμένο για να εντοπίζει οτιδήποτε χρειάζεται επιδιόρθωση και συντήρηση στα αρχικά σταδία, έτσι ώστε να μην εξελιχτεί σε σοβαρότερο πρόβλημα αργότερα.  Η ετησία επιθεώρηση του πανιού σας θα συμβάλει σημαντικά στην επέκταση της διαρκείας ζωής του και στην διατήρηση της μεγίστης απόδοσης του.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας στο νέο μας εργαστήρι επικοινωνήστε

service.cyprus@northsails.com

Ή τηλεφωνήστε στον Avi στο 96754232

Be the first to comment

Αφήστε το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Translate »