Δελτίο Τύπου ΝΟΛ

 

Optimist 1Παγκύπριο Πρωτάθλημα Optimist 2015

Διεξήχθησαν το τετραήμερο 4,5,6 και 7 Απριλίου, μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ιστιοπλοϊκών Αγώνων του ΚΟΑ στην Λεμεσό, οι ιστιοδρομίες για το παγκύπριο πρωτάθλημα Optimist 2015.

Η ποικιλία στις καιρικές συνθήκες έδωσαν χρώμα και ενδιαφέρον στον αγώνα. Πενήντα παιδία ηλικίας 9 μέχρι 15 χρονών έδωσαν μια επίπονη μάχη στον ιστιοπλοϊκό αυτό μαραθώνιο δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό.

Πολύ καλή παρουσία από τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού που και πάλι πλασαρίστηκαν στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα 5 αθλητές κατέλαβαν θέσεις στην πρώτη δεκάδα της κατηγορίας τους με τον Νικόλα Κανάκη να ανεβαίνει στην τρίτη θέση στο βάθρο.

Στην κατηγορία παμπαίδων (αγόρια μέχρι δώδεκα χρόνων) δύο αθλητές του ΝΟΛ ανέβηκαν στο βάθρο. Ο Ορέστης Αποστολίδης κατέλαβε την δεύτερη θέση και ο Πάνος Λάππας την τρίτη.

Η πρώτη θέση για τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού ήρθε από τη Χριστίνα Σταυρίδη στην κατηγορία των παγκορασίδων. Η σκληρή δουλειά απέδωσε καρπούς για την μικρή, αφού μόλις τον προηγούμενο Σεπτέμβρη έδωσε τον πρώτο της αγώνα στην κατηγορία αρχαρίων.

ΝΟΛ

http://www.limassolnauticalclub.com/