ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΟΠΤΙΜΙΣΤ ΚΑ ILCA 4  ΓΙΑ TO 2023

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΟΠΤΙΜΙΣΤ ΚΑ ILCA 4  ΓΙΑ TO 2023

ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

 

Το πρώτο Περιφερειακό πρωτάθλημα για το 2023 στα Οπτιμιστ και τα ILCA 4 ξεκινά από την Κέρκυρα. Πρόκειται για το πρωτάθλημα Δ. Ελλάδας και Ιονίων Νήσων που θα διοργανώσει ο Ν.Α.Ο. Κέρκυρας από το Σάββατο 29 έως την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου.

 

Θα προηγηθεί, όμως, προπονητικό καμπ για τις δυο κατηγορίες το οποίο αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 28η Οκτωβρίου.

 

Το καμπ εντάσσεται σε αυτά που διοργανώνει η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία υλοποιώντας τη βασική αρχή της που είναι η ανάδειξη ταλέντων και αυριανών Ολυμπιονικών από την Περιφέρεια. Μέχρι τώρα το πρόγραμμα κρίνεται απόλυτα πετυχημένο κι αυτό αποτυπώνεται στα αποτελέσματα των αγώνων.

 

Για τα Οπτιμιστ υπεύθυνος είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αντώνης Δροσόπουλος και για τα ILCA 4 ο επίσης ομοσπονδιακός προπονητής Χάρης Γκανιάτσας. Μαζί τους θα είναι και ο καθηγητής φυσικής αγωγής Θεόδωρος Καλογερής.

 

Θα λάβουν μέρος 61 ιστιοπλόοι( 46 στα Οπτιμιστ και 16 στα ILCA 4) από τον Ν.Α.Ο. Κέρκυρας, τον Ι.Ο. Κέρκυρας, τον Ν.Ο. Λευκάδας, τον Ν.Ο.Β. Ιονίου, τον  Ν.Ο. Κεφαλλονιάς – Ιθάκης, τον Ν.Α.Ο. Βόνιτσας και τον Ν.Ι.Ο. Πρέβεζας.

 

Το καμπ περιλαμβάνει μαθήματα θεωρίας πάνω στους νέους κανονισμούς, στις σύγχρονες μεθόδους προπόνησης και την προετοιμασία του σκάφους και φυσικά οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες θα δοκιμαστούν στον θαλάσσιο στίβο.

 

 

 

 

 

                                                                    ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.