1ο διαδικτυακό σεμινάριο της Ελληνική Κλάση της μονοθέσιας ιστιοπλοϊκής Ολυμπιακής  κατηγορίας  του Laser

1ο διαδικτυακό σεμινάριο της Ελληνική Κλάση της μονοθέσιας ιστιοπλοϊκής Ολυμπιακής κατηγορίας του Laser

Η Ελληνική Κλάση της μονοθέσιας ιστιοπλοϊκής Ολυμπιακής  κατηγορίας  του Laser διοργάνωσε το 1ο διαδικτυακό σεμινάριο την Κυριακή 1/11, στις εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου Ομίλου Ιστιοπλοίας Ανοιχτής Θαλάσσης (Π.Ο.Ι.Α.Θ), το οποίο στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Το webinar είχε θέμα την καταμέτρηση του σκάφους και προβλήθηκε σε Πανελλήνια εμβέλεια. Το θέμα του σεμιναρίου είχε μεγάλο ενδιαφέρον καθώς  η γνώση  που προσέφερε, είναι απαραίτητη για προπονητές και αθλητές για την συμμετοχή τους σε Εθνικούς και Διεθνείς αγώνες.

Για την πραγματοποίηση του σεμιναρίου συμμετείχαν στην παρουσίαση ο Διεθνής καταμετρητής  Παναγιώτης Μαυρογεώργης, ο καταμετρητής και Αντιπρόεδρος της κλάσης Κωνσταντίνος Χανιώτης. Στο τεχνικό κομμάτι ο Ειδικός Γραμματέας της κλάσης Παναγιώτης Δημητρακόπουλος και ο Κωνσταντίνος Τσιγκαράς.

Εκ μέρους  του διοικητικού συμβουλίου, η πρόεδρος της Κλάσης και Χάλκινη Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοίας, Βιργινία Κραβαριώτη OLY ανέφερε: «Σκοπός της κλάσης είναι η ανάπτυξη της κατηγορίας στη χώρα μας και η ανάπτυξη νέων ιδεών ώστε περισσότεροι νέοι ιστιοπλόοι να ασχοληθούν με το Laser. Απο τον νεαρό αθλητή και την νεαρή αθλήτρια μέχρι τους άνδρες και τις γυναίκες που προπονούνται με στόχο τους Ολυμπιακούς αγωνες, η Ελληνική Κλάση αγκαλιάζει την προσπάθεια τους και θα την υποστηρίξει με τον καλύτερο και δικαιότερο τρόπο».

Η Ελληνική Κλάση του Laser  το επόμενο χρονικό διάστημα θα συνεχίσει τη διοργάνωση και άλλων διαδικτυακών σεμιναρίων.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.