ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΠΤΙΜΙΣΤ ΚΑΙ ILCA 4

 

Με την παρουσία του Τάσου Μπουντούρη η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία διοργανώνει στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Ραφήνας Αλκυών προπονητικό καμπ για τους ομίλους της Περιφέρειας Ευβοϊκού στις κατηγορίες Οπτιμιστ και ILCA 4.

 

Το γεγονός και μόνο ότι στο καμπ παρευρίσκεται ο κορυφαίος Ελληνας ιστιοπλόος όλων των εποχών δείχνει τη τεράστια σημασία που δίνει η διοίκηση της ΕΙΟ στις κατηγορίες της Ανάπτυξης.

 

Όπως σε όλες τις Περιφέρειες, έτσι και στην ευρύτερη περιοχή του Ευβοϊκού οι ναυτικοί όμιλοι πραγματοποιούν εξαιρετική δουλειά και αυτά τα καμπ βοηθούν σημαντικά τους νέους ιστιοπλόους να εξελιχθούν προπονητικά και αγωνιστικά. Αποτελούν, άλλωστε, το αύριο της ιστιοπλοΐας.

 

Γι’ αυτό και οι ίδιοι οι αθλητές ζητούν να παίρνουν μέρος σε προπονητικά καμπ στα οποία διδάσκουν σπουδαίοι προπονητές. Στη Ραφήνα, εκτός από τον Μπουντούρη, βρίσκεται και ο προπονητής των Οπτιμιστ Αντώνης Δροσόπουλος.

 



Το καμπ ξεκίνησε χθες Τετάρτη και ολοκληρώνεται αύριο Παρασκευή με τη συμμετοχή 85 ιστιοπλόων από οκτώ ομίλους της Περιφέρειας Ευβοϊκού. Πρόκειται για τους Ν.Ο. Ραφήνας Αλκυών, Ν.Ο. Αρτέμιδος Σπάτων, Ν.Ο. Νέας Μάκρης Αττικής, Ν.Α.Ο. Μάτι Αττικής, Ν.Α.Ο. Λαυρεωτικής, Ν.Ο. Δήλεσι

Βοιωτίας, Ι.Ο. Πόρτο Ράφτη και Ν.Ο. Νέων Παλατίων ευρύτερης περιοχής Ωρωπού. Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει θεωρία, προπόνηση και αγώνες.

 

Οι υπεύθυνοι του Ν.Ο Ραφήνας Αλκυών έχουν μεριμνήσει, έτσι ώστε οι αθλητές και αθλήτριες να απολαύσουν ένα όμορφο καμπ και σε αυτό έχει βοηθήσει και ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ

 

Καλή Χρονιά με υγεία