ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΕΙΟ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 

Ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Λευκάδα στη συνδιάσκεψη της ΕΙΟ με τα σωματεία της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας και Ιονίων Νήσων και υλοποιείται άμεσα αύριο Παρασκευή. Η διοίκηση της Ομοσπονδίας θα διοργανώσει διαδικτυακό σεμινάριο για το υγειονομικό πρωτόκολλο της επιστημονικής επιτροπής της Ομοσπονδίας που εγκρίθηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΓΓΑ και πρέπει να τηρείται πιστά από τους ομίλους για προπονήσεις και αγώνες.

 

Η σωστή εφαρμογή του πρωτοκόλλου είναι αναγκαία προϋπόθεση ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσων ασχολούνται με το άθλημα. Ιστιοπλόοι, προπονητές και μέλη των διοικήσεων των σωματείων.

 

Η παρουσίαση του σεμιναρίου θα γίνει από τον πρόεδρο του Ι.Ο Χανίων Τάσο Νικολάου, ο οποίος είναι χειρούργος οδοντίατρος και μέλος της υγειονομικής επιτροπής της ΕΙΟ. Θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί στις 10 το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιουνίου.

 

Το σεμινάριο θα μεταδοθεί ζωντανά και μέσω Live Streaming κι όσοι το παρακολουθήσουν θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήσεις μέσω του Messenger.

 

 

                                                           ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ