Ένα όνειρο… στα μέτρα σας!

Ένα όνειρο... στα μέτρα σας!

Ένα όνειρο… στα μέτρα σας!

Όσο κι αν κοπιάσετε   ψάχνοντας για τις ιδανικές διακοπές, με ονειρεμένους προορισμούς και παρθένα νερά είναι πολύ δύσκολο να προλάβετε ή να καταφέρετε να επισκεφθείτε και να θαυμάσετε όλες τις μαγευτικές απόμερες  παραλίες και τις σπηλιές στον περιορισμένο χρόνο των διακοπών σας!Ένα όνειρο... στα μέτρα σας!

Δεν είναι μόνο αυτό… Αν θέλετε, μάλιστα, να επισκεφθείτε περισσότερους από έναν προορισμούς κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, χωρίς να χρειαστεί να κλείνετε ξενοδοχεία, εισιτήρια και να προσπαθείτε να τα προλάβετε όλα με άγχος και τρέξιμο, δεν έχετε πολλές επιλογές. Η καλύτερη λύση στο πρόβλημά σας είναι να ταξιδέψετε με ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος. Από το λιμάνι και την αναχώρηση ως τη στιγμή που θα επιστρέψετε πάλι στη αφετηρία σας, απολαμβάνετε χαλαρές και ξέγνοιαστες διακοπές. Το σκάφος μπορεί να γίνει το σπίτι, το εστιατόριo, ο προσωπικός σας χώρος, το μεταφορικό σας μέσο και η παραλία σας! Δεν χρειάζεται να προετοιμάζεστε ή να προγραμματίζετε ένα μπάνιο στη θάλασσα. Είστε ήδη στη θάλασσα! Δεν χρειάζεται να ανησυχήσετε ούτε για τις διανυκτερεύσεις σας γιατί το ιστιοπλοϊκό είναι το ξενοδοχείο σας.Ένα όνειρο... στα μέτρα σας!

Ξεκινώντας τις διακοπές σας με ιστιοπλοϊκό πρέπει να οργανωθείτε ώστε να μη σας λείψει τίποτα από τα τρόφιμα της αρεσκείας σας ή τα ποτά και οτιδήποτε άλλο θέλετε να έχετε μαζί σας. Μια επίσκεψη στο super market  είναι αρκετή για να προμηθευτείτε οτιδήποτε, οι άνθρωποι στη μαρίνα θα σας συστήσουν το πιο κοντινό και οικονομικό κατάστημα. Το σκάφος διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο φαρμακείο. Η οργάνωση για τέτοιου είδους διακοπών δεν είναι τίποτα δύσκολο αφού το σκάφος σας τα παρέχει όλα, ακόμα και μαγειρικά σκεύη και σερβίτσια για όλα τα άτομα που ταξιδεύουν, ώστε να μη σας λείψει τίποτα.  Η παρέα είναι επίσης πολύ σημαντική για τις τέλεια οργανωμένες διακοπές, όπως και ο σχεδιασμός της πορείας από όλους τους επιβαίνοντες.

Τα μόνα που χρειάζεστε για αξέχαστες διακοπές είναι το μαγιό, το αντηλιακό, τις πετσέτες και την καλύτερη διάθεσή σας.Οι διακοπές με ιστιοπλοϊκό δεν χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία αφού είναι όλα έτοιμα για σας από τους ειδικούς! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε πού και πότε θα πάτε και αφήστε τον Κυβερνήτη  να αναλάβει τα υπόλοιπα![:]