ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΤΙΜΙΣΤ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΟΠΤΙΜΙΣΤ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

 

Ρεκόρ συμμετοχών σημειώθηκε στον αγώνα της Α΄ φάσης του περιφερειακού πρωταθλήματος Αθηνών για την κατηγορία Οπτιμιστ που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης. Έτρεξαν 270 αγόρια και κορίτσια από 26 ομίλους.

 

Στα αγόρια μετά από 4 ιστιοδρομίες κέρδισε ο Μ. Σταθάς του Α.Ν.Ο.Γ και ακολούθησαν ο Δ. Μπήτρος του Ν.Ο Αίγινας και ο Α. Γκίκας του Ν.Ο. Καλαμακίου.

 

Στα κορίτσια, επίσης μετά από 4 κούρσες, νικήτρια ήταν η Ε. Καραγεώργου του Α.Ν.Ο.Γ. Δεύτερη τερμάτισε η Κ. Αναστασίου του Ν.Ο.Π.Φ. και τρίτη η Ε. Α. Γουίντερς του Ν.Ο Καλαμακίου.

 

ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

 

Για αύριο Τρίτη αναβλήθηκε η πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος NACRA17 που είχε προγραμματιστεί για σήμερα και δεν έγινε λόγω καιρικών συνθηκών.

 

Το πρωτάθλημα διοργανώνεται από τους Αυστραλούς στην περιοχή Γκίλονγκ στη Βικτώρια και από ελληνικής πλευράς συμμετέχουν οι Ιορδάνης Πασχαλίδης – Μυρτώ Παπαδοπούλου.

 

Στην Αυστραλία βρίσκεται και ο Αναστάσιος Παναγιωτίδης, ο οποίος αύριο ρίχνεται στην μάχη του παγκοσμίου πρωταθλήματος Λέιζερ Στάνταρντ.

                                                          

 

  ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙO