ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΤΑΣΟΥ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Με αφορμή την επανεκκίνηση της δραστηριότητας των ομίλων η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή στα γραφεία του Ν.Ο Αγίου Κωνσταντίνου συνδιάσκεψη των ομίλων της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος.

 

 

Έλαβαν μέρος όλοι οι όμιλοι που έχουν δραστηριότητα και την ΕΙΟ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Αντώνης Δημητρακόπουλος, οι αντιπρόεδροι Τέλης Αδαμόπουλος, Αγγελική Σέρφα, η γενική γραμματέας Νίκη Αναστασίου, ο αναπληρωτής ταμίας Παντελής Παυλίδης και το μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος συντονιστής Περιφερειών Απόστολος. Παπαθανασίου.

 

Στη σύσκεψη έλαβε μέρος και ο Ολυμπιονίκης μας Τάσος Μπουντούρης, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις των εκπροσώπων των ομίλων για διάφορα θέματα και έθεσε τον εαυτό του μαζί με άλλους παλιούς Ολυμπιονίκες στη διάθεση των ομίλων για οποιαδήποτε μελλοντική τους αγωνιστική ανάγκη.

 

 

Συζητήθηκαν τα προβλήματα που προκύπτουν από την επανεκκίνηση της δραστηριότητας των ομίλων, καθώς και η εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου που τηρείται πιστά από την ΕΙΟ και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες της Υγειονομικής

 

Επιτροπής της Ομοσπονδίας όπως έχουν εγκριθεί και από την αντίστοιχη επιτροπή της ΓΓΑ. 

 

Για μια ακόμη φορά οι εκπρόσωποι των ομίλων εξέφρασαν την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας που με τις προσπάθειες όλων κατάφερε να ανεβάσει την ελληνική ιστιοπλοΐα στη 2η θέση του προγράμματος αξιολόγησης ομοσπονδιών ΧΕΙΛΩΝ της ΓΓΑ, ενώ όμιλοι και διοίκηση της ΕΙΟ έδωσαν την υπόσχεση ότι στην νέα τετραετία  θα συνεργαστούν όλοι μαζί ώστε να ανεβάσουν το άθλημα στην 1η θέση, όπως και του αξίζει.

 

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ