OUTDOOR SAILING FITNESS

OUTDOOR SAILING FITNESS

OUTDOOR SAILING FITNESS ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ATHENS INTERNATIONAL SAILING CENTER» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ!

 

Άλλη μία σπουδαία πρωτοβουλία της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας για τους αθλητές και τις αθλήτριες των εθνικών ομάδων.

Από τη Δευτέρα 25 Μαϊου στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» στη Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας αρχίζουν μαθήματα υπαίθριας γυμναστικής.

 

 

Συγκεκριμένα πρόκειται για το πρόγραμμα «outdoor sailing fitness» το οποίο είναι προσαρμοσμένο στις επιταγές του αθλήματος, αλλά και των ιδιαίτερων συνθηκών που προκύπτουν λόγω του κορονοϊού στην παγκόσμια κοινότητα.

 

Τι σημαίνει «Outdoor Sailing Fitness»

 

Όσοι ασχολούνται με το άθλημα της ιστιοπλοΐας αντιλαμβάνονται πώς η άσκηση και η σωστή διατροφή επηρεάζουν άμεσα την απόδοση σε αυτό. Το «outdoor sailing fitness» έχει ως στόχο να ανεβάσει το επίπεδο φυσικής κατάστασης που βρίσκονται τώρα οι ιστιοπλόοι σε αυτό που επιθυμούν μέσω της βελτίωσης της ισορροπίας, της ευλυγισίας και της δύναμης του σώματος.

 

Τα τμήματα

 

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων έχει ορισθεί να είναι τα 5 άτομα προκειμένου να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός. Για τον λόγο αυτό η συμμετοχή στα τμήματα θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας κι ασφαλώς με την προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης.

 

Μέτρα ασφαλείας

 

Όλα τα στρώματα και τα όργανα γυμναστικής θα απολυμαίνονται πριν και μετά από κάθε προπόνηση με ατμό και απολυμαντικά. Όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεώνονται να φέρνουν μαζί τους πετσέτα, μπουκάλι νερού, μάσκα και γάντια μιας χρήσης προκειμένου να συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Η μάσκα θα αφαιρείται προαιρετικά μόνο κατά την διάρκεια της προπόνησης και οι αποστάσεις μεταξύ των αθλούμενων θα είναι μεγαλύτερη των 2 μέτρων. Αν κάποιος αθλητής έχει έστω και ελαφρά συμπτώματα όπως αυτά περιγράφονται από τον ΕΟΔΥ, μένει σπίτι και ειδοποιεί τηλεφωνικά την ΕΙΟ και τον γιατρό του.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.