ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟKΚΑΛΑΝΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ RSX

ΔΥΝΑΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΝΗ

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟKΚΑΛΑΝΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ RSX

 

Δυναμικά ξεκίνησε ο Βύρωνας Κοκκαλάνης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της κλάσης RSX στο Καντίθ της Ισπανίας. Στις τρεις πρώτες ιστιοδρομίες ο Ελληνας πρωταθλητής τερμάτισε 13, 1 και 2 αντίστοιχα και με 16 βαθμούς είναι 3ος στη γενική βαθμολογία των 42 σκαφών.

Προηγείται ο Ολλανδός Κ. Μπαντλόε με 15β. και ακολουθεί ο Ισραηλινός Ρ. Ροβενί με τους ίδιους βαθμούς.

Στις γυναίκες η Κατερίνα Δίβαρη τερμάτισε 11, 13 και στην τρίτη κούρσα χρεώθηκε με 29 βαθμούς ποινής. Έτσι, με 53 βαθμούς είναι 18η μεταξύ 28 σκαφών.

 

4η  Η ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΣΤΗ ΒΙΛΑΜΟΥΡΑ

Στην 4η θέση τερμάτισε η Βασιλεία Καραχάλιου σε διεθνή αγώνα Λέιζερ Ράντιαλ στη Βιλαμούρα με τη συμμετοχή 89 σκαφών. Έγιναν 12 ιστιοδρομίες και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβηκε σημαντικά μετά την 8η κούρσα τερματίζοντας 2, 5, 8, 3, 2 αντίστοιχα.

Η Καραχάλιου είχε ξεκινήσει με πρωτιές στις δυο πρώτες θέσεις και έχασε το μετάλλιο μόλις για δυο βαθμούς από την Ιαπωνέζα Μ. Ντόι. Σε κάθε περίπτωση έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Στην ίδια διοργάνωση έγιναν και αγώνες πρόκρισης για το Τόκιο στη κατηγορία Λέιζερ Στάνταρντ. Οι αθλητές μας δεν κατάφεραν να πάρουν το ένα από τα δυο ευρωπαϊκά εισιτήρια. Ο Δ. Παπαδημητρίου τερμάτισε 36ος, ο Α. Παναγιωτίδης 555ος, ο Α. Μπουγιούρης 59ος, ο Γ. Παπαδάκος 79ος και ο Λ. Ζαμίτ 108ος.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ