ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΪΚΟΥ

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΪΚΟΥ

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΪΚΟΥ

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ

 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΓΓΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ

 

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των ομίλων της Περιφέρειας Ευβοϊκού διοργάνωσε χθες Τετάρτη η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στα γραφεία του Ν.Ο Αρτέμιδος Σπάτων. Αυτό έγινε όπως στις Περιφέρειες Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας στα πλαίσια της επανεκκίνησης της δραστηριότητας των ομίλων

 

Παραυρέθηκαν όλα τα σωματεία της Περιφέρειας, ενώ την ΕΙΟ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Αντώνης Δημητρακόπουλος, ο αντιπρόεδρος και έφορος Ευβοϊκού Τέλης Αδαμόπουλος, η αντιπρόεδρος Αγγελική Βεντουρή Σέρφα, η γενική γραμματέας Νίκη Αναστασίου, ο ειδικός γραμματέας και έφορος Ευβοϊκού Γιάννης Μπέης, το μέλος της διοίκησης και έφορος Αθηνών Γεώργιος Παπαστεφάνου και το μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος συντονιστής Περιφερειών Λάκης Παπαθανασίου.

 

Και σε αυτή τη σύσκεψη, που εντάσσεται στις καθιερωμένες ετήσιες συναντήσεις της διοίκησης της ΕΙΟ με όλες τις Περιφέρειες της χώρας, έλαβε μέρος ο Ολυμπιονίκης μας Τάσος Μπουντούρης, ο οποίος έθεσε τον εαυτό του μαζί με άλλους παλιούς Ολυμπιονίκες στη διάθεση των ομίλων για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί.

 

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Κώστας Καλογερόπουλος, πρόεδρος του Ι.Ο Πατρών, μέλος της ΕΑΘ και μέλος της Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΙΟ με την ιδιότητα του διευθυντή παθολογίας του ΠΕΔΥ Πάτρας. Ανέλυσε το υγειονομικό πρωτόκολλο για τις προπονήσεις και τους αγώνες όπως εγκρίθηκε από την Υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ στην οποία προϊσταται ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Μαυρωτάς.

Συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τους ομίλους με την επανεκκίνησή τους και οι εκπρόσωποί τους ζήτησαν παράταση για την προεγγραφή τους στο μητρώο της ΓΓΑ. Ένα εύλογο αίτημα, δεδομένου ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα είχαν αναστείλει τη λειτουργία τους και μόνο εύκολο δεν είναι να συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που τους έχουν ζητηθεί από το υφυπουργείο αθλητισμού.

Ένα σοβαρό θέμα που στάθηκαν οι εκπρόσωποι των ομίλων ήταν η απόφαση να αφαιρεθεί από το μητρώο η υποχρεωτική παρουσία προπονητή Ανοικτής Θαλάσσης σύμφωνα με το νόμο. Γι’ αυτό και έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στην ΕΙΟ που με συντονισμένες ενέργειες εξυπηρέτησε τα σωματεία για να μην επιβαρυνθούν και με άλλα έξοδα.

Όλοι οι όμιλοι εξέφρασαν την απόλυτη στήριξή τους στη διοίκηση της ΕΙΟ, αλλά και την ικανοποίησή τους για την 2η θέση της ιστιοπλοΐας στο πρόγραμμα «ΧΙΛΩΝ» της ΓΓΑ, τονίζοντας την ανάγκη τη νέα τεραετία σύσσωμος ο ιστιοπλοϊκός κόσμος να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά έτσι ώστε η ιστιοπλοΐα να ανέβει στην 1η θέση!

 

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ