ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ  ΕΥΒΟΪΚΟΥ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

 ΕΥΒΟΪΚΟΥ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

 

Με τη διεξαγωγή της 2ης φάσης στον Ν.Ο Αρτέμιδος Σπάτων ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό πρωτάθλημα Ευβοϊκού. Ο αγώνας έγινε σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της αρμόδιας επιτροπής της ΕΙΟ όπως εγκρίθηκε από την ΓΓΑ και σημείωσε απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία.

 

Στα Οπτιμιστ έλαβαν μέρος 87 σκάφη και συνολικά έγιναν 12 ιστιοδρομίες. Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Α. Πετριανός του Ν.Α.Ο. Μάτι με 26 βαθμούς. Δεύτερος ήταν ο Ε. Δανιήλ του Αλκυών Ν.Ο Ραφήνας με 50 βαθμούς και τρίτος ο Μ. Κιτσαράς του ίδιου ομίλου με 53 βαθμούς.

 

Στα Λέιζερ 4,7 έτρεξαν 37 σκάφη και μετά από 12 κούρσες και στους δύο αγώνες κέρδισε ο Α. Παπαδόπουλος του Ν.Α.Ο. Μάτι με 14 βαθμούς. Τον ακολούθησαν ο Ι. Μάντης του ΑΟ. Αρτέμιδος Σπάτων με 47 βαθμούς και η Φ. Τσάλτα του Ν.Ο Αγίων Αποστόλων με 49 βαθμούς.

 

 

Με όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον κορονοϊό (φωτ.) ο Ι. Ο Χαλκίδας διοργάνωσε τον αγώνα για το Περιφερειακό πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας.

 

Στα Οπτιμιστ έγιναν 6 κούρσες και έτρεξαν 29 σκάφη. Νικήτρια ήταν η Μ. Σιλέλη του Ν.Ο Βόλου και Αργοναύτες με 9 βαθμούς. Ακολούθησαν η Ζ. Μαρίνου του ίδιου ομίλου με 16 βαθμούς και ο Κ. Ρέμπελος του Ι. Ο Χαλκίδας μς 18 βαθμούς.

 

Στα Λέιζερ 4, 7 τα 12 σκάφη έτρεξαν 6 ιστιοδρομίες. Πρώτος ήταν ο Ε. Κουτσουράς του Ν.Ο Βόλου και Αργοναύτες με 10 βαθμούς, δεύτερος ο Γ. Δεληγιάννης του ίδιου ομίλου με 15 βαθμούς και την τρίτη θέση πήρε ο Β. Λεμπέσης του Ι. Ο Χαλκίδας επίσης με 25 βαθμούς.

 

                                                          

                                                                                   ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ