Πρόκληση για Κοντίδη στο Λας Πάλμας

Πρόκληση για Κοντίδη στο Λας Πάλμας

Πρόκληση για Κοντίδη στο Λας Πάλμας Πρόκληση για Κοντίδη στο Λας Πάλμας
Υποχρεώσεων συνέχεια για τον Παύλο Κοντίδη. Η πρώτη του αθλητή, μέσα στο έτος 2016. Ο Κύπριος Ολυμπιονίκης αρχίζει σήμερα Παρασκευή (26.2.2016) την προσπάθεια του στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην κατηγορία Laser στο Λας Πάλμας, στην νήσο Γκραν Κανάρια, που ανήκει στις Κανάριες Νήσους.
Στη διοργάνωση, που συμπληρώνεται στις 4 Μαρτίου, μετέχουν, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, 281 αθλητές από 48 χώρες, μεταξύ των οποίων ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές, αλλά και πρωταθλητές Ευρώπης. Ένα στοιχείο, απόλυτα ενδεικτικό της ποιότητας και του ανταγωνισμού που θα υπάρξει στη διοργάνωση. Άπαντες δε οι υψηλού επιπέδου αυτοί αθλητές, βλέπουν αυτήν τη διοργάνωση, ως άλλη μια καλή πρόβα για την επερχόμενη Ολυμπιάδα.
Ο Παύλος Κοντιδης, που αυτή τη χρονιά λαμβάνει μέρος σε λιγότερους αγώνες από την περσινή, έχοντας ως στόχο το χρυσό μετάλλιο στο Ρίο, (κάτι που δήλωσε άλλωστε και στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στις 28 του περασμένου Δεκεμβρίου), έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και είναι για να υποβληθεί σε άλλο ένα σημαντικό τεστ δυνάμεων και ετοιμότητας.

http://cysaf.org.cy/

Translate »