ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΤΩΝ ΟΠΤΙΜΙΣΤ ΣΤΟ «ATHENS INTERNATIONAL SAILING CENTER»

ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΤΩΝ ΟΠΤΙΜΙΣΤ

ΣΤΟ «ATHENS INTERNATIONAL SAILING CENTER»

 

Ένα ακόμη προπονητικό καμπ έγινε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» στη Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας.

 

Αφορούσε την κατηγορία Οπτιμιστ και έλαβαν μέρος 29 αγόρια και κορίτσια που αποτελούν τις εθνικές ομάδες U16, U13 και ομαδικού.

 Αυτοί οι ιστιοπλόοι θα τρέξουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ισπανίας, στο ευρωπαϊκό της Θεσσαλονίκης και στο ευρωπαϊκό του ομαδικού στην Ολλανδία αντίστοιχα και με τους προπονητές Αντώνη Δροσόπουλο και Νίκο Μπεναξίδη είχαν την ευκαιρία να προετοιμαστούν καλύτερα.

 

Έγιναν προπονήσεις και αγώνες στη θάλασσα και θεωρία πάνω στην προετοιμασία του σκάφους και γενικά τη διαχείριση του αγώνα.

 

Ξέχωρα, όμως, καθαρά το αγωνιστικό κομμάτι, ο πρωταρχικός στόχος της Ομοσπονδίας και των προπονητών είναι να καλλιεργηθεί το ομαδικό πνεύμα και οι νεαροί ιστιοπλόοι να καταλάβουν καλύτερα τι εστί αθλητισμός και πόσο μπορεί να τους βοηθήσει στη ζωή τους γενικότερα.

 

Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα προπονητικά καμπ έχουν ανεβάσει το επίπεδο των ιστιοπλόων μας κι αυτό αποτυπώνεται στα εντυπωσιακά αποτελέσματά τους σε μεγάλους διεθνείς αγώνες.

 

Γι’ αυτό και οι ίδιοι οι αθλητές και οι αθλήτριες – ιδιαίτερα της Περιφέρειας – ζητούν μέσω των ομίλων τους τη διοργάνωση κι άλλων ανάλογων καμπ, τα οποία άλλωστε προβλέπονται από το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

 

 

 

 

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ  ΕΙΟ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.