10η θέση στο Παγκόσμιο και άλμα για τον Ιορδάνου

10η θέση στο Παγκόσμιο και άλμα για τον Ιορδάνου

10η θέση στο Παγκόσμιο και άλμα για τον Ιορδάνου

 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρωσε την προσπάθεια του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτω των 23 στην κατηγορία FINN που έγινε στην Ιταλία ο Παναγιώτης Ιορδάνου. Η 10η θέση που κατέλαβε αποτελεί την επιβράβευση των κόπων του και της όλης προσπάθειας του.

 

Ο αγώνας που έγινε στο Anzio της Ιταλίας ήταν το τέλος μίας σειράς αγώνων για τον Ιορδάνου. Αρχικά είχαμε το κύπελλο στη Γένοβα, ακολούθως το πανευρωπαϊκό της Αθήνας και τέλος ο αγώνας στην Ιταλία.

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι πέρσι στον αντίστοιχο αγώνα που έγινε στην Σλοβενία ο Ιορδάνου είχε τερματίσει στην 21η θέση. Πράγμα που δείχνει την μεγάλη εξέλιξη που έχει μέσα από την καθημερινή και σκληρή δουλειά. Πρόκειται για ένα μεγάλο άλμα για τον Κύπριο ιστιοπλόο ο οποίος βλέπει τους κόπους του να ανταμείβονται. Ο Ιορδάνου από την 200η περίπου θέση στην Παγκόσμια κατάταξη έχει ανέβει στην 73η και τώρα αναμένεται να κερδίσει μερικές ακόμη θέσεις μετά και το Παγκόσμιο στην πόλη Anzio ης Ιταλίας.

 

Πλέον, απομένει μόλις μία κάρτα για Ολυμπιάδα του Τόκιο η οποία θα δοθεί τον Απρίλη στη Γένοβα. Εκεί είναι που προσαρμόσει όλη του την προετοιμασία του ο Τότης Ιορδάνου και θα προσπαθήσει να λάβει μέρος και σε μία σειρά από αγώνες για να είναι σε όσο γίνεται καλύτερη κατάσταση. Πέρα φυσικά από τις σκληρές προπονήσεις. Το έργο του βέβαια είναι εξαιρετικά δύσκολο μιας και υπάρχουν τεράστιοι αθλητές που θα παλέψουν για την θέση αυτή και θα γίνει τεράστια μάχη.

 

Υπάρχει η διεθνής διοργάνωση της Αθήνας που θα γίνει τον Νοέμβριο και το ανοικτό πρωτάθλημα στην Ιταλία τον Σεπτέμβριο όπου θα γίνει προσπάθεια για να λάβει μέρος για όσο γίνεται καλύτερη προετοιμασία.

 

Είναι με ικανοποίηση που βλέπουμε ιστιοπλόους μας να κάνουν βήματα προόδου και να διεκδικούν με όλες τους τις δυνάμεις τεράστιες διακρίσεις. Ως ομοσπονδία συγχαίρουμε τον Τότη Ιορδάνου και είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.