Αγκάλιασε το μετάλλιο στο Παγκόσμιο Νέων η Μαριλένα…

Αγκάλιασε το μετάλλιο στο Παγκόσμιο Νέων η Μαριλένα…

 

Στη Βιλαμούρα της Πορτογαλίας πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων κάτω των 21 με δυο κυπριακές συμμετοχές.

 

Εξαιρετική παρουσία από την Μαριλένα Μακρή στην κατηγορία ILCA 6 η οποία τερμάτισε στην 4η θέση ανάμεσα σε 80 ιστιοπλοΐες και δεν πήρε μετάλλιο, κυρίως για την τελευταία και την προτελευταία ιστιοδρομία όπου έχασε έδαφος. Η Μαριλένα έκανε εξαιρετικό αγώνα, έδωσε ότι καλύτερο μπορούσε, ήταν μία ανάσα από το μετάλλιο, όπου διεκδικούσε ακόμη και το χρυσό, αλλά αυτό δεν ήρθε.

 

Κορυφαία της κούρσα η 5η όπου τερμάτισε στην 1η θέση και η 1η που τερμάτισε στη δεύτερη θέση. Η προσπάθεια για την πρωταθλήτρια μας συνεχίζεται και δεν είναι τυχαίο που έδειξε για μία ακόμη φορά ότι έχει λαμπρό μέλλον και πολλές επιτυχίες ακόμη να μας χαρίσει.

 

Στα αγόρια στην κατηγορία ILCA 7 είχαμε την συμμετοχή του Σωτήρη Μιλτιάδους, όπου τερμάτισε στην 131η θέση ανάμεσα σε 158 ιστιοπλόους με το επίπεδο να είναι αρκετά ψηλό.

 

Πλούσιες εμπειρίες για τον Βασίλη Χαραλάμπους
Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα IQ Foil Youth & Junior που έγινε στην Σιλβαπλάνα της Ελβετίας από τις 21 μέχρι και τις 28 Αυγούστου συμμετείχε ο Βασίλης Χαραλάμπους.

 

Ο νεαρός ιστιοπλόος μας έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και κατάφερε στην κατηγορία κάτω των 17 να τερματίσει στην 39η θέση ανάμεσα σε 67 ιστιοπλόους.

 

Σαφώς και μέσα από τέτοιους αγώνες, όπου το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και ο ανταγωνισμός μεγάλος, οι εμπειρίες που συλλέγονται είναι εξαιρετικά χρήσιμες για τη συνέχεια και την όλη προσπάθεια που γίνεται.

 

Η καλύτερη ιστιοδρομία του Χαραλάμπους ήταν η τέταρτη όπου τερμάτισε στη 12η θέση.

With best regards

CYPRUS SAILING FEDERATION

Magda Charalambous

Administration

Tel: 00357 25 320 559

Fax: 00357 25 328 953