Άλλη μια θέση βάθρου για την Μαριλένα για το 2020

Άλλη μια θέση βάθρου για την Μαριλένα για το 2020

Επέστρεψε από το Πορτιμάο Πορτογαλίας η Ομάδα Laser του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου, sailCY, μετά την συμμετοχή τους στο Ευρωπαικό Κύπελλο Laser, που διεξήχθη από τις 31 Ιανουαρίου μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου 2020.  Η συμμετοχή της ομάδας ήταν στα πλαίσια προετοιμασίας.

Στον αγώνα συμμετείχε η πρωταθλήτρια μας, Μαριλένα Μακρή, η οποία κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία Laser Radial U19 και την 7η θέση στη γενική κατάταξη σε σύνολο 86 συμμετοχών μαζί το νέο μέλος του sailCY, την νεαρή Άντρη Παπασταύρου, η οποία κατέλαβε την 46η θέση στη γενική, κερδίζοντας πολλές εμπειρίες στον πρώτο επίσημο αγώνα της στο εξωτερικό.  Την ομάδα συμπλήρωσε ο νεαρός ταλαντούχος αθλητής Σωτήρης Μυλτιάδους ο οποίος κατέλαβε την 29η θέση στην γενική κατάταξη της κατηγορίας Laser 4.7.

Η δύσκολες καιρικές συνθήκες με πολύ ελαφριούς ανέμους, ανάγκασε τους διοργανωτές στη συμπλήρωση μόνο των ελάχιστων ιστιοδρομιών, με την κατηγορία Laser 4.7 να συμπληρώνει μόνο 2 αγώνες.

Άλλη μια θέση βάθρου για την Μαριλένα για το 2020, ξεκινώντας με το δεξί τη χρονιά στην διαδρομή της για την Ολυμπιάδα του Τόκυο.

Την αποστολή συνοδεύεσαι ο προπονητής του sailCY & Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου, Χάρης Τσώλης.