ΕΙΟ ΚΑΙ ΤΕΦΑΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ!

ΕΙΟ ΚΑΙ ΤΕΦΑΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ!

 

 

Ένα πολύ σοβαρό θέμα αντιμετωπίζουν οι νέοι στην Περιφέρεια Αττικής και όχι μόνο που επιθυμούν να πάρουν ειδικότητα στην ιστιοπλοΐα. Το μοναδικό τμήμα που γίνεται μάθημα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη! Αυτό ισχύει εδώ και 10 χρόνια, οπότε ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος.

 

Γι’ αυτόν τον λόγο η πρόεδρος της ΕΙΟ Νίκη Αναστασίου συναντήθηκε σήμερα με τον κοσμήτορα των ΤΕΦΑΑ Νίκο Γελαδά και συζήτησαν τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν από  τις δυο πλευρές, έτσι ώστε να δρομολογηθεί η επίλυση αυτού του μεγάλου προβλήματος και να λειτουργήσει δημόσια σχολή ιστιοπλοΐας και στην Αθήνα.

 

Από τη μεριά της η ΕΙΟ προσφέρει στα ΤΕΦΑΑ τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» και την αίθουσα των γενικών συνελεύσεων της Ομοσπονδίας που υπάρχει η υλικοτεχνική υποδομή για μαθήματα.

 

 Μάλιστα, ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΙΟ Γιώργος Σκλαβούνος ξενάγησε τον κοσμήτορα των ΤΕΦΑΑ στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Κέντρου και ο κ. Γελαδάς έχει και προσωπική άποψη για το τι μπορεί να προσφέρει σε όσους θέλουν να πάρουν ειδικότητα στο άθλημα.

 

Τα ΤΕΦΑΑ και η ΕΙΟ συμφώνησαν να συντονιστούν και να ξεκινήσουν σύντομα τις απαραίτητες κινήσεις για να δοθεί, επιτέλους, η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους από την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, των νησιών και της Νότιας Ελλάδος να φοιτήσουν σε σχολή στην Αθήνα και να πάρουν την ειδικότητα στο άθλημα της ιστιοπλοΐας.

 

                                                                              ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.