Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ILCA 4

Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ILCA 4

 

 

Με 10 ιστιοδρομίες ολοκληρώθηκε η πανελλήνια πρόκριση για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας ILCA 4 που διοργάνωσε ο Ν.Α.Ο. Λαυρεωτικής υπό την αιγίδα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και συνδιοργανωτή τον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου.

 

Οι υπεύθυνοι του Ν.Α.Ο Λαυρεωτικής έκαναν τα πάντα για την διεξαγωγή ενός όμορφου και ανταγωνιστικού αγώνα και δικαιολογημένα απέσπασαν τα συγχαρητήρια όλων.

 

Έλαβαν μέρος οι αθλητές και οι αθλήτριες που είχαν προκριθεί από τα Περιφερειακά πρωταθλήματα. Συγκεκριμένα έτρεξαν 89 ιστιοπλόοι (60 αγόρια και 29 κορίτσια) από 38 ομίλους της χώρας.

 

Την εθνική ομάδα αποτελούν τα πρώτα 10 αγόρια και τα πρώτα 10 κορίτσια, τα οποία θα λάβουν μέρος σε προπονητικό καμπ που διοργανώνει η ΕΙΟ το διάστημα 22-25 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center».

 

Πρώτος μεγάλος διεθνής αγώνας της εθνικής ομάδας (θα αγωνιστούν τα 8 πρώτα αγόρια και τα 4 πρώτα κορίτσια) θα είναι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Σλοβενία από 5 έως 12 Απριλίου.

 

 

Στα αξιοσημείωτα είναι η παρουσία στην εθνική ομάδα ιστιοπλόων εκτός Αθήνας και ιδιαίτερα από τα Νησιά μας. Έτσι, αποδεικνύεται στην πράξη η εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τους ομίλους και πόσο έχουν βοηθήσει τους αθλητές τα συνεχή προπονητικά καμπ της Ομοσπονδίας, αλλά και η στήριξη σε πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 

Στα αγόρια έχει προκριθεί ένας αθλητής από την Πάρο και στα κορίτσια δύο αθλήτριες από την Πάρο και την Άνδρο, ενώ μέλη της εθνικής ομάδας είναι και αθλήτριες από την Βόνιτσα, την Αρτέμιδα και την Θεσσαλονίκη.

 

Η εθνική ομάδα ILCA4 αποτελείται από τους εξής ιστιοπλόους:

ΑΓΟΡΙΑ

Βασίλειος Κουκούδης Α.Ν.Ο. Γλυφάδας

Κωνσταντίνος Πορτοσάλτε Α.Ν.Ο. Γλυφάδας

Λεωνίδας Σέχου Ν.Ο. Καλαμακίου

Νικόλαος Κομιανός Ν.Ο.Π. Φαλήρου

Θεόφιλος Κωνσταντίνος Στυλίδης Ν.Ο.Ε.

Εμμανουήλ Βομβύλας Α.Ν.Ο. Γλυφάδας

Χαράλαμπος Βελιανίτης Α.Ν.Ο. Γλυφάδας

Γεώργιος Κυπραίος Ν.Ο. Πάρου

Νικόλαος Βουγιούκας Ι.Ο.Π.

Ελευθέριος Τσουκάτος Ν.Ο.Π. Φαλήρου

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Μαρία Χριστίνα Μελανίτη Ν.Ο. Πάρου

Φραγκίσκη Κοσμά Ν.Ο.Π. Φαλήρου

Ελένη Αλχανάτη Ν.Ο.Π. Φαλήρου

Παναγιώτα Μαρία Παπαδάκη Ν.Α.Ο. Βούλας

Χριστίνα Χανδρινού Ν.Α.Ο. Βούλας

Σοφία Καραουλάνη Ν.Ο. Ανδρου

Ευσταθία Μελίνα Γκατζίνη Ν.Ο. Βόνιτσας

Νεφέλη Ποδιάδη Α.Ν.Ο. Γλυφάδας

Δήμητρα Σαμαρά Ν.Ο. Αρτέμιδας Σπάτων

Εμμανουηλία Πατρίδη Ν.Ο. Θεσσαλονίκης

 

 

 

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ