ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΘΕΑΜΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ 159 ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΤΙΜΙΣΤ U16 – Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ LIVE STREAMING ΑΠO ΤΗΝ ΕΙΟ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΘΕΑΜΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ 159 ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΤΙΜΙΣΤ U16 – Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ LIVE STREAMING ΑΠO ΤΗΝ ΕΙΟ

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται στον Φαληρικό όρμο το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Οπτιμιστ U16 το οποίο διοργανώνει η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Σήμερα Σάββατο έχουν προγραμματιστεί  τρεις κούρσες και ο αγώνας ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή με τη διεξαγωγή των τελευταίων δύο ιστιοδρομιών.

Οι εκπληκτικές εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» στη Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας, που θεωρούνται  από τις πληρέστερες στην Ευρώπη, βοηθούν σε μεγάλο βαθμό τους νεαρούς ιστιοπλόους να προετοιμάζονται καλύτερα για τον αγώνα και να προσφέρουν θέαμα σε όσους παρακολουθούν ζωντανά τις ιστιοδρομίες από το You Tube και το Facebook της Ομοσπονδίας.

Μέχρι τώρα έχουν διεξαχθεί έξι εντυπωσιακές ιστιοδρομίες. Οι καιρικές συνθήκες είναι καλές και οι 99 αθλητές και 60 αθλήτριες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Στα αγόρια προηγείται ο Ιάσων Παναγόπουλος του Ν.Ο. Καλαμακίου με 8 βαθμούς. Στην δεύτερη θέση είναι ο Γεώργιος Καλλιβρούσης του Ν.Ο. Ανδρου με 12 βαθμούς και τρίτος είναι ο Εμμανουήλ Βομβύλας του Α.Ν.Ο. Γλυφάδας με 15 βαθμούς.

Στα κορίτσια πρώτη είναι η Κωνσταντίνα Σιμάνη του Ι.Ο. Χανίων με 20 βαθμούς. Ακολουθεί η Ελένη Γαλαζούλα του Ν.Ο.Π. Φαλήρου με τους ίδιους βαθμούς και στην τρίτη θέση βρίσκεται η Κωνσταντίνα Ραγκούση του Ν.Ο. Πάρου με 27 βαθμούς.

Περισσότερες πληροφορίες στο

Site  της ΕΙΟ  https://eio.gr/

https://www.facebook.com/HellenicSailingFederation

https://twitter.com/SAILING_FEDERAT

https://www.youtube.com/c/HELLENICSAILINGFEDERATION

https://www.instagram.com/hellenic_sailing_federation/

ΤΟ  ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ  ΤΗΣ  ΕΙΟ