ΜΕ 4 ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η 2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ iQFOiL

ΜΕ 4 ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η 2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ iQFOiL

Με καλές καιρικές συνθήκες για ιστιοπλοΐα ξεκίνησε χθες ο αγώνας της 2ης πανελλήνιας πρόκρισης για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας στην ολυμπιακή κατηγορία iQFOiL με τη συμμετοχή 15 σκαφών από 6 ομίλους.

 

Ο αγώνας διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του «Αthens International Sailing Center» και διοργανώνεται από την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

 

Έγιναν 4 ιστιοδρομίες και στους άνδρες προηγείται ο Λεωνίδας Τσορτανίδης του Ν.Ο. Ανδρου με 3 βαθμούς. Ακολουθεί ο Βύρων Κοκκαλάνης του Ν.Α.Ο.Β.Β. με 7β. και ο Λεωνίδας Ευσταθίου του Ο.Σ.Φ.Π. με 15 βαθμούς.Στις γυναίκες πρώτη είναι η Δανάη Ποντίφηξ του Ν.Ο. Βουλιαγμένης με 9 βαθμούς, δεύτερη είναι η Κατερίνα Δίβαρη του Ν.Α.Ο.Β.Β. με 15β. και τρίτη η Αιμιλία Κωστή του Αθηναϊκού Ν.Ο. με 31 βαθμούς.

Στην κατηγορία U19 και οι τρεις πρώτοι ιστιοπλόοι είναι του Αθηναϊκού Ν.Ο. Προηγείται ο Πέτρος Κονταρίνης με 3 βαθμούς και ακολουθούν ο Παναγιώτης Ιωάννου με 21β. και ο Αλέξανδρος Βασμανώλης με 23 βαθμούς.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.