ΜΕ ΤΑ 420 ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΕΙΟ

ΜΕ ΤΑ 420 ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΕΙΟ

ΣΤΟ «ATHENS INTERNATIONAL SAILING CENTER»

Μετά τα Οπτιμιστ, τα ILCA 4, τα ILCA 6 και τα ILCA 7, η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία διοργανώνει ένα ακόμη πολύ σημαντικό προπονητικό καμπ. Αυτή τη φορά είναι για την κατηγορία 420. Ξεκινά σήμερα 17 και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 21 Ιουνίου.

Κι αυτό το καμπ θα διεξαχθεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της ΕΙΟ στο «Athens International Sailing Center» και θα λάβουν μέρος οι ιστιοπλόοι της εθνικής ομάδας και όχι μόνο. Συνολικά 40 αθλητές και αθλήτριες (το 420 είναι διθέσιο σκάφος) από 5 ομίλους.

Κι αυτό το καμπ γίνεται σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας και ο στόχος του είναι διπλός. Από τη μία οι αθλητές μας θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εξασκηθούν σε νέες προπονητικές μεθόδους και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το αρμάτωμα των σκαφών και τους κανονισμούς και από την άλλη θα είναι η ιδανική προετοιμασία για όσους συμμετάσχουν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σλοβενίας από 1 έως 9 Ιουλίου.

Υπεύθυνος προπονητής του καμπ είναι ο Δημήτρης Ψωμιάδης, ο οποίος σε καθημερινή βάση θα διδάσκει στους ιστιοπλόους μας θέματα οργάνωσης, διαχείρισης, στρατηγικής και τακτικής αγώνων.Ο Κώστας Χρυσικάκης ως αθλητικός ψυχολόγος θα μιλήσει στους αθλητές για θέματα της ειδικότητάς του και ο κριτής Ευάγγελος Πολυκανδριώτης θα τους αναλύσει τις τροποποιήσεις στους κανονισμούς.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.