Νέα αντιπροσωπεία της Bavaria στην Κύπρο

Σας καλωσορίζουμε σε ένα συναρπαστικό ιστιοπλοϊκό

Νέα αντιπροσωπεία της Bavaria στην Κύπρο

H εταιρεία Bavaria, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός ιστιοπλοϊκών και μηχανοκίνητων σκαφών στη Γερμανία. Εδρεύει στο Giebelstadt. H εταιρεία, συνδυάζει τον παραδοσιακό τρόπο κατασκευής σκαφών, τις τεχνικές δεξιότητες και την ικανότητα παραγωγής σύγχρονων σκαφών αναψυχής δείχνοντας μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια αλλά και στην ποιότητα. Από το 2006, η εταιρεία επεκτάθηκε αρκετά, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να  φτιάχνει σήμερα, γύρω στα 3500 χιλ ιστιοφόρα και μηχανοκίνητα σκάφη, απασχολώντας γύρω στα εξακόσια άτομα προσωπικού στην επιχείρηση της.

Από τις 3 – 5 Μαΐου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την παρουσίαση του καινούργιου σκάφους Bavaria – C45, στη Μαρίνα Λεμεσού όπου θα πραγματοποιηθεί η έκθεση σκαφών.

Στην Κύπρο, έχει αναλάβει την γενική αντιπροσωπεία της εταιρείας η εταιρεία Interyachting Ltd, γνωστή στο χώρο, τα τελευταία είκοσι ένα χρόνια, όπου και ηγείται της αγοράς στον χώρο της πώλησης, της διαχείρισης και της ναύλωσης σκαφών αναψυχής.

Νέα αντιπροσωπεία της Bavaria στην Κύπρο

Η Interyachting, εδώ και είκοσι ένα χρόνια, ηγείται της αγοράς στην Κύπρο σε πωλήσεις, διαχείριση και ναυλώσεις σκαφών αναψυχής. Είναι πλέον και επίσημα, ο γενικός αντιπρόσωπος της Bavaria εδώ στο νησί μας. Η εταιρεία μας, με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, προσφέρει υπηρεσίες όπως πωλήσεις καινούργιων σκαφών, αντιπροσωπεύοντας στην Κύπρο τις εταιρείες: Bavaria, Fountain Pajot και Nautor’ s Swan. Αναλαμβάνει την αγοραπωλησία μεταχειρισμένων σκαφών καθώς τη διαχείρισή και τα σέρβις τους. Παρέχει επίσης, ιδιωτικές ναυλώσεις σκαφών, στην Κύπρο και στο εξωτερικό, κρουαζιέρες αναψυχής με το ιδιόκτητο Catamaran Mediterraneo και αναλαμβάνει την πλήρη διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων, όπως επαγγελματικά ή προσωπικά πάρτι, γάμους, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες των πελατών μας. Επίσης λειτουργεί Σχολή Ναυσιπλοΐας, Ανοιχτής Θαλάσσης στη Λεμεσό, η οποία συμπεριλαμβάνει θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα, παρέχοντας δίπλωμα παρέχοντας Δίπλωμα Κυβερνήτη Ιστιοπλοϊκού Σκάφους.   Με σεβασμό προς όλους τους πελάτες μας, η εταιρεία μας, προσφέρει αρκετά προνομιακά πακέτα για την καλύτερη τους εξυπηρέτηση. Τα πρότυπα επαγγελματισμού μας είναι ιδιαίτερα ψηλά και στόχος μας πάντοτε είναι να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι, γι’ αυτό φροντίζουμε να επιλέγουμε αξιόλογους συνεργάτες, δημιουργώντας έτσι μια πολύ δυνατή ομάδα από σωστούς επαγγελματίες, που θα μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των πελατών μας.

Νέα αντιπροσωπεία της Bavaria στην Κύπρο

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε για περισσότερες πληροφορίες στο καινούργιο μας γραφείο, στο παλιό λιμάνι Λεμεσού.

www.interyachting                                    

E-mail: info@interyachting.com.cy

Tel: 00357 25811900 – 00357 25080350                           

Fax: 00357 25811945

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.