Ο Νηρέας άνοιξε πανιά και σας περιμένει…

Σχολή Ιστιοπλοΐας Ναυσιπλοΐας Μπλε Ποσειδών

Ο Νηρέας άνοιξε πανιά και σας περιμένει…

Αυτό το φθινόπωρο είναι και πάλι ο τέλειος καιρός στην Κύπρο για να ξεκινήσει η προπόνησή στο σκάφος μας “NIREAS” (Cometta 65).

Η ομάδα «NIREAS» σημείωσε μεγάλη επιτυχία ως ομάδα γρήγορης αγωνιστικής ιστιοπλοΐας, σε αγώνες και σαν ομάδα, οπότε αποφασίσαμε να επεκτείνουμε και τα εκπαιδευτικά ταξίδια για το πρόγραμμα «MILE BUILDING». ΕΛΑΤΕ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ ΜΕ ΤΟ “NIREAS” μοιραστείτε αυτήν την υπέροχη και μοναδική εμπειρία και περάστε ιδανικό χρόνο και ταξίδι στην ανοιχτή θάλασσα της Κύπρου.

 

Το πρώτο ταξίδι είναι από τη Λεμεσό προς Λατσί, Πόλις, Αργάκα και πίσω. Ολόκληρη η μεταφορά θα διαρκέσει ένα σαββατοκύριακο, με μια διανυκτέρευση στην Πόλη.

 

Αποφασίσαμε να χωρίσουμε αυτό το ταξίδι σε 2 μέρη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συμμετάσχετε σε οποιοδήποτε σκέλος που επιλέγετε σύμφωνα με τις δεξιότητες και τις προσδοκίες σας ή να συμμετάσχετε μαζί μας για όλη τη μεταφορά – εξαρτάται από εσάς!

Αυτό δεν είναι ένα τυπικό εκπαιδευτικό μάθημα, θα σας απονεμηθούν μόνο οι αναμνήσεις συμμετοχής σε ένα εξαιρετικό, μακρινό ταξίδι κατά μήκος των ακτών της Κύπρου και μια διανυκτέρευση στη Πόλη της Χρυσοχούς , όπου ο χορός είναι προαιρετικός.

 

Αυτό το ταξίδι για κτίσιμο μιλίων μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείτε και να βιώσετε ιστιοπλοΐα στην πραγματική ανοιχτή θάλασσα αλλά και στην ασφάλεια ενός ιδανικού ιστιοπλοϊκού σκάφους και πληρώματος και να πλεύσετε περίπου στο μισό από το νησί της Κύπρου και πίσω. Αποκτήστε την ευκαιρία να επισκεφθείτε μερικά από τα πιο υπέροχα και παρθένα μέρη της Κύπρου και πολλά άλλα.

 

1ο σκέλος Μαρίνα Λεμεσού – Πόλις = 85 NM; Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020, αφήνοντας αργά το απόγευμα τη μαρίνα έως τις 26 Σεπτεμβρίου φτάνοντας στην Πόλη Σάββατο πρωί.

17.30. Παρασκευή 25η άφιξη στο Μαρίνα Λεμεσού

18.30. Παρασκευή 25η αναχώρηση από τη Μαρίνα Λεμεσού

07.50. (Σάββατο) Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες θα επισκεφτούμε τις παραλίες προς το Λάτσι και θα κατευθυνόμαστε προς Πόλης.

Άφιξη ETA στην Πόλη στις 11.10 π.μ., κολύμπι και επίσκεψη στην παραλία, αφήνοντας το σκάφος 14:30. για ξενοδοχείο (Σάββατο)

Σάββατο απόγευμα κάνουμε προς τον Πομό και αποφασίζουμε την ώρα που επιστρέφουμε στην ακτή για φαγητό και διανυκτέρευση.

Κυριακή πλέουμε από το πρωί, σνακ στο πλοίο και πλέουμε στο Κόλπο της Μόρφου. Έως τις 17.30 όπου και θα ξεκινήσει η επιστροφή προς τη Λεμεσό.

 

2ο σκέλος Argaga (POLIS) – Μαρίνα Λεμεσού 85 NM; Αναχώρηση Κυριακή 17.30.

Άφιξη στη Μαρίνα Λεμεσού ETA 06.10. (Δευτέρα)

 

Τιμή 200 ευρώ / άτομο * σνακ επί του σκάφους και ξενοδοχείο για πλήρωμα. Τα δωμάτια είναι στα 30 ευρώ ανά άτομο. εάν επιθυμείτε να έχετε ιδιωτικό δωμάτιο είναι επιπλέον 30 ευρώ. Εάν προσκαλέσετε ένα μέλος της οικογένειας, το δωμάτιο είναι επιπλέον 30 ευρώ ανά άτομο.