ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΙΟ ΣΤΟΝ Γ. ΜΑΥΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΟ 28ο ATHENS EUROLYMP WEEK

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΙΟ ΣΤΟΝ Γ. ΜΑΥΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Την ανάληψη διεθνών αγώνων, ευρωπαϊκών και παγκόσμιων πρωταθλημάτων ζητούν από την ΕΙΟ αρκετοί όμιλοι της χώρας. Έτσι, η διοίκηση της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας με επιστολή της στον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά και την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ ζητά επικαιροποιημένες οδηγίες του υγειονομικού πρωτοκόλλου σχετικά με την είσοδο και την παραμονή των ξένων αθλητών και αθλητριών στην Ελλάδα.

 

Αναλυτικά η επιστολή της ΕΙΟ αναφέρει τα εξής:

 

«Το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε αιτήματα από Ναυτικούς Ομίλους οι οποίοι ζητούν συνηγορία της Ομοσπονδίας για ανάληψη Διεθνών Αγώνων, ευρωπαϊκών και παγκοσμίων πρωταθλημάτων. Αναζητώντας κατευθύνσεις στην αντίστοιχη σελίδα της ΓΓΑ, βρήκαμε οδηγίες οι οποίες έχουν εκδοθεί 1η Οκτωβρίου 2020. Γι’ αυτό παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τις επικαιροποιημέvες οδηγίες σας υγειονομικού πρωτοκόλλου σχετικά με την είσοδο και την παραμονή ξένων αθλητών-αθλητριών στην χώρα .

 

Να σημειώσουμε ότι η ιδιαιτερότητα στην ιστιοπλοΐα είναι ότι οι αγώνες είναι συνήθως open στους οποίους μπορεί να συμμετάσχει ο οποιοσδήποτε αθλητής χωρίς κατ’ ανάγκη να ανήκει

στην εθνική ομάδα της χώρας του, οι συμμετέχοντες δεν έρχονται κατά το πλείστον οργανωμένοι ως ομάδα, μεταφέρουν οδικώς εξοπλισμό από τη χώρα τους και συνήθως διαμένουν σε AIRBNB σπίτια.

 

Ευελπιστώντας στην όσο το δυνατόν ταχύτερη απάντησή σας».

 

 

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΜΙΤΑΚΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΦΙΝΝ

 

Στη Βιλαμούρα της Πορτογαλίας βρίσκεται ο Γιάννης Μιτάκης και τρέχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κλάσης ΦΙΝΝ.

 

Έχουν ήδη διεξαχθεί οι πρώτες δυο ιστιοδρομίες και ο Ελληνας πρωταθλητής τερμάτισε 26ος και 30ος αντίστοιχα. Έτσι, με 56 βαθμούς είναι 34ος σε σύνολο 49 σκαφών.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.