ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ILCA 4

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ILCA 4

 

 

“Ένα πολύ σημαντικό προπονητικό καμπ ξεκινά σήμερα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» στη Ναυταθλητική Μαρίνα Καλλιθέας. Αφορά την κατηγορία ILCA 4 και συγκεκριμένα την εθνική ομάδα όπως προέκυψε από την πρόσφατη πανελλήνια πρόκριση που έγινε στον Ν.Α.Ο. Λαυρεωτικής.

 

Ο πρώτος μεγάλος διεθνής αγώνας στον οποίο θα συμμετάσχουν τα μέλη της εθνικής ομάδας είναι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεότητας της Σλοβενίας που θα διεξαχθεί από 5 έως 12 Απριλίου και σε αυτό το καμπ οι αθλητές και οι αθλήτριές μας θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα.

 Στο τετραήμερο καμπ (ολοκληρώνεται την Δευτέρα) οι ιστιοπλόοι της εθνικής ομάδας ILCA 4 θα εξασκηθούν σε νέες μεθόδους προπόνησης, θα δουν βίντεο από αγώνες, θα ακούσουν πολλά πράγματα για τους νέους κανονισμούς της ιστιοπλοΐας, θα έχουν συζητήσεις με ψυχολόγο και θα γίνουν ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.

 

Όλοι οι αθλητές ζητούν την οργάνωση ανάλογων καμπ, που γίνονται σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, διότι τους βοηθούν καταλυτικά στους επίσημους αγώνες κι αυτό αποτυπώνεται στα αποτελέσματά τους.

 

Υπεύθυνος προπονητής του καμπ θα είναι ο Κώστας Χανιώτης, γυμναστής ο Μάνος Καραμάνης, ψυχολόγος ο Γιάννης Ζαρώτης, ενώ τους κανονισμούς του αθλήματος θα διδάξει ο Βαγγέλης Πολυκανδριώτης.”

 

 

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ